|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2004
![]() |
![]() Mam druidka 20lev(26mlev) i chce wybrac sie na smoki.Mam na sobie:FS,K-armora,P-legi,leather bootsy,dark helm i Dragon shielda.Czy moglbym zabic
2-3smoczki z takim ekwipunkiem i do tego: BP HMM, 2BP SD,0,5 BP IH i 1BP UH????Chcialbym sie wybrac bez blokera i dopiero z 30mlevel.Jak oceniacie moje szanse? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() ostatnio zginolem przez smoka (mam 18 level i jestem druidem) miałem gorszy eq od ciebie lecz zginolem wcześniej niż myślałem nawet go nie zobaczylem a zobaczylem napis you are dead.Dostałem z gfb ze 3 razy po 70hp jak do ciebie podejdzie zada ci ze 300 więc raczej masz marne szanse.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Zapomnialem powiedziec ze na smoka chce isc w ancied temple(thais) z 2 summonami(scorpiony) i na magic shieldzie...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() Bez blockera nie dasz rady bo smoki sa w ciasnych miejscach wiec mozesz niezle oberwac... Ja bym radzil isc z blockerem... Chyba, ze chcesz zaliczyc szybki zgon bo nie zdazysz sie uchnac i jeszcze go nawalac z SD'kow...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() powiem ci szczeze żę raczej nie masz szans z dragonem ja na 20 levelu palka z qmpel na 40 levelu palka bilismy dragona a mi przywalil z fire wave to z calego zycia (mialem 310) zostalo mi 20 ale naszczezscie szybko exura vita i znowu cale zycie
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Jeśli użyjesz Magic Shieldzie dasz rade
![]() ![]() Ja -pallek 18 lvl (wtedy) Kolega-palek (16 lvl chyba wtedy) Kolega Bloker (knight 20lvl )skills pozal sie boze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() No chociaz jeden optymista
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Lepiej padnac przez draga niż przez wrednego Pk-owca
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Buuuuu
|
![]() re: Top
Jesli chcesz dla sportu i jestes gotowy na duze wydatki to kup 2 BP mana fluidow i idz na tej zasadzie ze dajesz sobie mana shield, wyskakujesz, strzelasz SD i sie chowasz, biegajac i strzelajac z SD masz mierne szanse, a z HMM prawie zadne. Dokladniej co do techniki to poszukaj w filmow na tibiaCAM jak sorc na 19 bije smoka. Skorpiony sa zupelnie nie przydatne poniewaz: - Smok ma resist poison. - Smok zabije skorpiony pierwszym czarem.