|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() W tym dziale na tibia.pl powstal jeden wielki smietnik przydalo by sie to jakos posortowac naprzyklad zrobic tyle samo tematow ile jest swiatow i w nich pisac informacje, i kolejne tyle na komentowanie teraz powstaje tem po kilka tematow na jeden swiat a informacje tam sa raczej niezbyc ciekawe na niektore nawet tematu nieoplaca sie zkaladac
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Tak... dodanie 66 podfor swiatow na pewno pomoze uporzadkowac to.
Zreszta, o czym ty mowisz? Wiekszosc tematow, ktore nie zostaja wywalone ciesza sie duza popularnoscia. Jest dobrze tak jak jest, nie ma co kombinowac i jeszcze bardziej tego mieszac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Oczywiście, że pomoże. Każdy będzie mógł wejść na podforum swojego serwera i sprawdzić, czy nie pojawiły się jakieś nowe tematy. Tak jak jest teraz praktycznie nie ma szans zauważyć, czy nie pojawiło się coś nowego ze świata, który nas ineresuje bez używania opcji "szukaj".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]() Błagam, naucz mnie masterze!!
Chodziło mi o to, że jest to niewygodne -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() a nie prościej kliknąć na 'nowe posty' i przy tematach poszukać nazwy swojego świata? -_-"
albo wejść w subskrybowane tematy i zerknąć przez to, czy coś nowego się nie pojawiło? life is so brutal.. najwyższy czas zapoznać się z tym, co oferuje to forum dla przeciętnego użytkownika i z tego korzystać ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Pozatym forum nie jest dla leniwych - niewygodnie, nie korzystaj. Tibia.pl jest przyjazna uzytkownikom, nie wszystkim, ale wiekszosci
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
no.. to teraz masz taką możliwość i nikt ci jej nie broni ![]() więc w czym problem? d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]() Nie rozumiem czemu tak bronicie się przed wprowadzeniem zmiany, która nikomu by życia nie utrudniła a wielu ludziom ułatwiłaby korzystanie z tego forum?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Bo sa niepotrzebne, nieprzemyslane i nie wsparte przez wiekszosc userow. To, ze tobie bedzie latwiej nie oznacza ze innym bedzie latwiej;]
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() właśnie chodzi o to, że utrudniłaby
![]() a ułatwiła tyle co nic i tak są przypisy - jakiego świata topik jest dany a gdyby wprowadzić takie rozgraniczenie, to byłby większy chaos - byłoby rozjechane strasznie forum, mało przejrzyste i mało przyjazne już i tak sprawia ono sporo problemów moderatorom, gdyż tyle tego jest i tyle postów jest spisanych a tak byłoby jeszcze większe forum i trudniej byłoby to ogarnąć - czasem większe rozdzielenie więcej szkody niż porzytku wnosi, gdyż po co robić szafkę z dwudziestoma malutkimi szufladkami, jak wystarczy szafka z kilkoma, gdzie po prostu nie będzie wię wkładać po jednej rzeczy, lecz kilka ![]() forum takie jakie jest, dla tych którzy umieją z niego korzystać, jest niezwykle przyjazne ![]() d.Taube
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]() Więc chodzi o to, żeby mi zrobić na złość, żebym nie miał za dobrze? I kto tu jest rozpieszczonym dzieciaczkiem w takim razie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() powiedziałabym, że ten kto nie czyta wszystkich postów
![]() wygoda jednego użytkownika kosztem wygody kilkuset to nie jest dobre rozwiązanie, a na pewno mało wygodne jest forum, które ma kilometr długości i ciągle rośnie - w miarę jak przybywa światów w Tibii d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 16-02-2006 o 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Moderator
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Możnaby zamiast proponowanego pomysłu wprowadzić np. możliwość subskrybowania wszystkich tematów dotyczących danego świata, ale jak już mówiłem wielu ludzi nie dodaje prefixów z nazwą świata (możnaby więc wprowadzić taki obowiązek - wszystkie tematy w tym dziale dotyczą któregoś ze światów, więc powinno być wyraźnie zaznaczone którego z nich - to by chyba nikomu nie utrudniło życia?). Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 17-02-2006 o 10:18. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() i wreszcie mówimy od rzeczy
![]() to już jest jakaś konkretna propozycja a jeśli chodzi o szafki - nie lepiej mieć jedną własną szufladę, niż kilkanaście i się przepychać z innymi, którzy chcą dostać się do swoich kilkunastu? ![]() d.Taube
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Cytuj:
A jak masz problemy z szukaniem interesujacego tematu z twojego swiata to mas zna dole wyswirtl tematy z kategorii wybierasz swoja i dajesz szukaj. A for dla kazdego tematu nie oplaca sie robic, po pierwsze 70for to nie dość ze dużo to 1/2-1/3 bedzie stała pusta albo prawie pusta bo gra tam mało polaków.
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
|
![]() |
![]() |