|
Notki |
Lista chętnych do przystąpienia do Gildii Tu proszę składać podania do Gildii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Nikt ważny
|
![]() Tutaj mogą zgłaszać się ci, którzy po przejrzeniu tematów nie mogli sobie znaleźć gildii na w/w świecie.
Aby to wszystko było ładnie zgrane post należy upodobnić do następującego wzorca: Nick: (aktualny nick postaci w Tibii) Lvl: (poziom doświadczenia postaci w chwili pisania podania) Profesja: (Jaką profesje ma twoja postać) Skille: (jakie skille ma twoja postać: broń/tarcza/magic lvl) Status konta: (pacc/facc/tutor etc.) Staż gry: (ile czasu grasz w Tibię) Aktywność: (mniej więcej ile godzin dziennie spędzasz grając w Tibię) Coś o postaci: (napisz tutaj jakieś informacje o twojej postaci, które nie zostały wymienione wyżej a uważasz, że powinieneś podać je w podaniu) Coś o sobie: (powiedz o sobie coś, co nie jest związane z grą np. ulubiona muzyka itp.) Informacje dodatkowe: (tutaj napisz to co jeszcze chciałbyś napisać w podaniu)
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Imię: Ricersky
Profesja: Knight
Gildia: Tibia Guardians
Świat: Silvera
Poziom: 14
Skille: 53/53
Poziom mag.: 3
|
![]() Nick: (aktualny nick postaci w Tibii)
Lvl: (poziom doświadczenia postaci w chwili pisania podania) Profesja: (Jaką profesje ma twoja postać) Skille: (jakie skille ma twoja postać: broń/tarcza/magic lvl) Status konta: (pacc/facc/tutor etc.) Staż gry: (ile czasu grasz w Tibię) Aktywność: (mniej więcej ile godzin dziennie spędzasz grając w Tibię) Coś o postaci: (napisz tutaj jakieś informacje o twojej postaci, które nie zostały wymienione wyżej a uważasz, że powinieneś podać je w podaniu) Coś o sobie: (powiedz o sobie coś, co nie jest związane z grą np. ulubiona muzyka itp.) Informacje dodatkowe: (tutaj napisz to co jeszcze chciałbyś napisać w podaniu) Yogon Lion 14lvl Paladyn 27miecz 24 luk / 23 tarcza (nie używam) /4 magic lvl facc 3/4 roku rożnie od 1 h do 3 h Akurat skill shilding mam niski bo strzelam z łuku i mam 2 -ręczny miecz ogolnie dobrze radze sobie z potworami moja ulubiona muzyka to rock a pasja to jazda na snowboardzie Bardzo mi zależy żeby ktoś mnie przyjął |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Nick: Barti Mistrz
LVL: 21 i rośnie ![]() Knight axe 54 Shielding 53 Mlvl 3 facc 1/2 roki teraz mam ferie i siedze po 6 h ale tak normalnie to 1h-2h Mam troche za male skile ale myśle że ujdzie w tłumie ![]() Ja jestem nerwowy. Muzy kazdej słucham, kocham sport (kosza i gałe) Chciał bym być w gildi!! na a najleprzy server to silvera ![]() ps. napisz jak możesz czy mnie przyjmiesz. |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Rydułtowy
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Alessandro Del Piero
9 Knight miecz 19/ tarcza 18/ magic 0 FACC Miesiąc 1-2h Piłka Nożna, komputery, tibia ![]() Jestem początkującym graczem i nie licze że ktoś od razu mnie przyjmnie. Z czasem jednak skile i level benda rosnać i mam nadzieje ze ktos w końcu mnie przyjmnie do najsłapszej gildi na Silverze ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Nick: Wladca Natury of Silvera
Lvl: 12 (i rośnie) Profesja: Druid Skille: 15 sword fighting/19/5 (na razie cieńko ale będe trenić) Status konta: FACC Staż gry: Tą postacią 2 tygodnie (Łącznie gram 3 miesiące) Aktywność: Od poniedziałku do czwartku 1 h, od piątku do niedzieli 2-3h Fishing: 23 Proszę o przyjęcie mnie nawet do najsłabszej gildii!!!!! |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Nick: Ziomal of Silvera
Lvl: 23 Profesja: Druid Skille: mlvl - 27 , shelding - 21 Status konta: facc Staż gry: Aktywny Gracz Aktywność: około 3 h na dobe Coś o sobie: Ulubiona muzyka to techno i hip-hop. W razie jakiś potrzeb kontakt to do mnie : GG - 6024894 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() nick:Kiinart
lvl:19 Profesja:Knight skille: sword 44/ tarcza 33/ magiczny 3 status:facc staż gry:2 lata aktywność:4 godz coś o postaci:nie jest ani nie byla rookowana, nigdy nie miala red skulla. coś o sobie:denerwuje się kiedy dedne, i zaluje co stracilem informacje dodatkowe: Niech ktoś mnie przyjmię, mam nadzieje o szybką odpowiedź na PW. |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sidyr Kyrus
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dawn of the New Era
Poziom: 26
Poziom mag.: 25
|
![]() Proponuje też pisanie w temacie "Jedym Słowem SILVERA"
Najlepsza gildia na silvie to Last Castle ofc ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() nick:rycerzyk ognia
lvl:17 sorcerer mlvl-10,shielding-18 facc ok. 1 rok ok. 4 godz. moje eq- wand of dragonbreath,dark helmet,noble armor.plate legs,guardian shield ulubiona muzyka-rap,hip hop,dance,techno moje gg-3979670 Ostatnio edytowany przez kondi301 - 18-07-2006 o 22:04. |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
|
![]() Nick: Max Elve
Lvl: 16 Profesja: paladyn Skille: distance 50/ shielding 38/ mlvl 7 Status konta: facc Staż gry: 7 miesięcy na innych postaciach Aktywność: 2 Coś o postaci: spoko gostek =D Coś o sobie: dosyć dużo ostatnio gram w tibie i szybko rośnie mi level około 1,2 dziennie. Są to staty na daną godzinę. Informacje dodatkowe: bardzo rposze o przyjęcie do jakiejś fajnej gildii piszcie do mnie na maila [email protected] |
![]() |