|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() A więc, dzisiaj około godziny 22 dorwałem PhotoShopa. Zrobiłem narazie 4 grafiki... Jest to moje pierwsze spotkanie z PhotoShopem
![]() Pierwsza graficzka: ![]() A tutaj kręgi na wodzie: ![]() Tutaj taka abstrakcja czy nie wiem co to: ![]() A tutaj SQUALL na tle "kamiennym" ![]() ![]() Komentujcie... Jeszcze niedługo (albo jutro) będzie trochę nowych ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 16-01-2006 o 00:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
![]() |
![]() Radek666 >>> pracuj pracuj jeszcze z PS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Zrobiłem jeszcze trzy grafiki... Na dzisiaj mi to wystarczy
![]() ZELL na jakimś wodnym (?) tle: ![]() A tutaj bawiłem się z soczewkami, i potem mi takie coś wyszło ![]() ![]() A tutaj Kamehameha w wykonaniu Songo ![]() ![]() Komentujcie ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No dobra,jeśli miałbym wytypować jakąś twoją pracę, wybrałbym pierwszą w tym temacie. Może to dlatego że ma najbardziej przemyślaną kompozycje? Może dlatego, że kolorystyka jest niezgorsza bo czerń i czerwień zawsze będą do siebie pasować...gdyby jeszcze ten dziadzio w rogu był twojego autorstwa, byłoby nieźle (chociaż szczerze mówiąc, nie jest on tam nawet potrzebny)
![]() Reszta prac jest niestety,dość kiczowata... ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() W sumie to ostatnio nie robie już prac takich jak wyżej. Robie prace od podstaw - oto dwie które narazie zrobiłem:
Dom - Wiem, że takiii... niezbyt, ale to moja pierwsza taka praca "od podstaw", więc don't kill me. Robione w ~35 minut (wiem, że to strasznie długo, ale teraz jest już lepiej :[ ) ![]() Śmiercionośna lodówka grasuje po ulicach - BEWARE! Druga praca. Robione w ~15 minut. Też tak troszke długawo, ale już lepiej w porównaniu z tamtym ![]() ![]() Narazie więcej nie mam. Komentujcie ![]() BTW. Nie wiem po co wrzucilem ten dom, jest taki brzydki... ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 27-01-2006 o 16:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Roto Atty
Profesja: Knight
Gildia: Immortals of the last Crusade
Świat: Secura
Poziom: 17
Skille: 43/44
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() według mnie te pierwsze prace to totalna ściema
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez MisiekXP - 27-01-2006 o 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: z nienacka
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
po drugie primo: na pierwszy rzut oka widac, że to są brushe, a skąd sie na początku bierze brushe ![]() Cytuj:
@topic: moja ocenka to mocne 6\10 ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Świat: kraina czarów
|
![]() Nawet ładne, ale prawie wszystkie efekty z Graffika, nie mylę się? To nie jest miunus, ale minusem jest to, że wogóle tych efektów nie zmieniałeś. ( Fale na stawie, wybuch )
Także daję 6/10
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() ja tam sie nie znam na PS nigdy w tym nic nie robilem ale z tych dwoch ostatnich to mi sie bardziej podoba ta lodówka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
BTW. Lodówka RoXoR. Nie używałem tam żadnych brushy itp. ![]() @MisiekXP Wiesz co? Nawet zabawny jesteś ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 30-01-2006 o 00:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() <booom>
Odświerzam mój temat z grafikami... (oj, sorki za double posta, ale lepiej tak niż zakładać nowy temat). Dorzucam jeszcze jedną grafikę: ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Stolica
Stan: Na emeryturze
Imię: Scorpione
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dynasty Warriors
Świat: Amera
Poziom: 62
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Mi się nawet podobają - Photoshopa mam 1 dzień i narazie wszystko co zrobiem to mój signature ;P. Ale każda opinia się przecież liczy...
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
Lokacja: Gryino
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ravoll Telbana
Świat: Honera
Poziom: 31
Skille: 60/60
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Hej widze ze na tym forum nie mozna sie nudzic bo znalazlem juz kilka osób które interesują sie tym samym co ja "Magic The Gathering " Piszcie na gg.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Dobra... Wrzuce jeszcze 3 tła + 1 grafikę. Sorki, że na republice, ale mam tak zwalonego kompa, że image shack mi nie działa ><"
Tła (same linki, bo są trochę duże ![]() http://www.radek666.republika.pl/fajnet%B3o3.jpg http://www.radek666.republika.pl/fajnet%B3o.jpg http://www.radek666.republika.pl/tlo1.jpg Grafika: ![]() (Specjalnie na stronę www.divinelegion.prv.pl - gildii mojego brata (w grze KalOnline xD), tam też jest jedno tło moje ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: z nienacka
![]() ![]() |
![]() bardzo fajnie Ci wyszly
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |