![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Siemka !!
Po dluzszej przerwie okolo 6 miesiecy powracam do robienia itemkow 32x32 Sa to moje nowe itemki poniewaz stare wykasowalem ;/ Zrobilem sklejke : ![]() Prosze takze o zamowienia na itemki. NIE WIECEJ NIZ 3 PONIEWAZ MOGE SIE NIE WYROBIC!! OCENIAJCIE I KOMENTUJCIE !! Ostatnio edytowany przez Davidoff - 25-01-2007 o 21:54. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() mnie sie podoba, nie wiem jak wam
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Kształty może i fajne ale cieniowanie lipa.
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ludziska dawac mi jakies zlecenia bo noodami powiewa a mi sie nie chce myslec nad itemkami ^^
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troche słabe cieniowanie. Mam nadzieję, że to poprawisz.
Ja tam tez lubię robić itemki, ale ci się nudzi no wieć zrób mi "Gloves of Emipires"(Rękawice Monarchii) "Legs o fire"(Spodnie Płomieni(cos takiego jak nosi Jin)) oraz "Fly Helmet"(Latający hełm). Tylko popraw cieniowanie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Macio ziomalek
Profesja: Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 19
Skille: -/19
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() nawet fajne tylko popracuj nad cieniowaniem bo ci troche nie wychodzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Sorki ale nie bylo mnie na forum poniewaz bylem testowany przez Azjatic.com na grafika lecz zrezygnowalem poniewaz nie mam zbyt duzo czasu ;/
@Tronic moglbys opisac dokladniej te itemki A wiec gdy zrobie zamowienie to dawajcie mi kolejne biore sie do roboty !;] @edit albo dajcie mi teraz jakies ![]() Ostatnio edytowany przez Davidoff - 31-01-2007 o 18:06. |
![]() |