| 
 | |||||||
| Notki | 
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  20-02-2006, 12:42 | #1 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 20 01 2006 Posty: 14 |  Splinter Cell jestem w misji zaraz po treningu, pożar już przeszedłem i jestem teraz w takim jakby mieście, poszłem gdzie mnie droga zaprowadzi przeskoczyłem przepaść, zabiłem dwóch gości wszedłem do domu, wzięłem apteczke uleczyłem się, poszłem dalej do pokoju otworzyłem obraz a w nim znajdował się komputer porozmawiałem z gościem i wudusiłem szyfr na drzwiach żeby się otworzyły weszłem na balkon zjechałem po linie potem była winda, otworzyłem klape i znajdowałem się w ciemnym pokoju gościu z którym miałem kontakt powiedział mi że już moge się szwędać po ulicach potem poszłem a tam było 3 gości dwóch rozmawiało ze sobą a 1 siedział na ławce jakby był nie żywy ale żył. Rozwaliłem światło ogłuszyłem tych 2 gości zostawiłem żywego gościa bo może się jeszcze przydać potem poszłem dalej ogłuszyłem następnego gościa który sprawdzał okolice. Poszłem prosto wszedłem po schodach i teraz jestem na dworze gdzie pośrodku jest fontanna są balkony i 2 wyjścia zastawione kratami których się nie da otworzyć ani nic wogule jak podchodze to nie da się nic zrobić nawet użyć wytrychu, no i nie wiem co zrobić może ktoś ma tę grę i mi powie? | 
|   | 
|  | 
|  20-02-2006, 12:57 | #2 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 06 01 2005 Lokacja: Guild Wars Wiek: 32 Posty: 778 Stan: Aktywny Gracz Imię: Oerta Fallen Gildia: Mroczna Armia [MROK] Świat: Guild Wars: P Poziom: 20   |   Może łaskawie podasz część oraz misje -.- | 
|   | 
|  20-02-2006, 13:10 | #3 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 20 01 2006 Posty: 14 |   Przecież napisałem dokładnie gdzie się teraz znajduje pisze że musze odnależć czarną skrzynkę Blausteina | 
|   | 
|  20-02-2006, 14:05 | #4 | 
| Użytkownik Forum |   Stary, wiesz ile bylo splinter cellow? Pandora Tomorrow, Chaos Theory itd.. skąd mamy wiedzieć o czym ty piszesz? 
				__________________ .hail Metal Militia. | 
| ![]v[ichal jest offline](http://images.tibia.pl/forum/images/statusicon/user_offline.gif)  | 
|  20-02-2006, 14:08 | #5 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 20 01 2006 Posty: 14 |   Pisze o Splinter Cell Tom Claney's | 
|   | 
|  20-02-2006, 14:56 | #6 | 
| Guest Posty: n/a |   |