|  | #1 | 
| Użytkownik forum | Anihi z udziałem czterech druidów.   Zapomniałem: http://rapidshare.de/files/13666988/...anihi.rec.html Ostatnio edytowany przez VelLavolta - 20-02-2006 o 02:28. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 12 2005 Lokacja: Bełchatów Posty: 38 Stan: Aktywny gracz Profesja: Paladin Świat: Pacera | hehe no niestety nie poszlo panom,pierwszy demon bardzo sprawnie, dalej troche gorzej 
				__________________ Moj kumpel ma sorca i wali z kija, a ja mam palka i wale z belta | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 03 2005 Lokacja: Płock Posty: 49 Stan: Zbanowany Imię: Xadros Profesja: Paladin Gildia: Kiedys Sacrifice :)) Świat: Aldora Poziom: 46 Skille: 74/53 Poziom mag.: 15 | a ja tam tego nie sciagam zobaczcie kiedy kolez zalozyl konto dlamnie to cos nie tak | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik forum | No troszke kiczowo gdyby bylo 2x many wiecej to byscie wykonali bo miales tylko 710 hp ;/ i niezle walili niebylo czasu na sd ;/ ale ogolnie gz odwagi | 
|  |   | 
|  | #5 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 10 2005 Posty: 61 Stan: Aktywny Gracz Imię: Shava Valtrix Profesja: Royal Paladin Gildia: Most Wanted Świat: Guardia Poziom: 70 Skille: 83/40 Poziom mag.: 18 | Dla niedowiakór   Cytuj: 
 | |
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 01 2005 Lokacja: Gdańsk Wiek: 35 Posty: 333 Stan: Niegrający   | Fajny filmik, szkoda ze im/mu sie nieudalo :< a tak lubie druidow.... | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 11 2004 Lokacja: Toruń Wiek: 35 Posty: 51 Stan: Aktywny gracz Imię: Elune priest Profesja: Elder Druid Gildia: Edoras Defenders Świat: Azura Poziom: 40 Skille: 20/23 Poziom mag.: 50 | Druidy rlz  Szkoda szkoda  | 
|  |   | 
|  | #8 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 12 2005 Lokacja: Piła Posty: 45 Imię: Crafty Pall Profesja: Royal Paladin Gildia: Chosen Ones Świat: Aldora Poziom: 142 Skille: 102/61 Poziom mag.: 22 | Cytuj: 
 Dzieki juz nie musze ogladac filmu bo wiem jak sie skonczyl. | |
|  |   | 
|  | #9 | 
| Guest Posty: n/a | Nieźle wam szło tylko więcej mana fluidów    a tak offtopick mógłbyś napisać co ci wypadło??  i skąd wziołeś Hat of the Mad? | 
|   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 20 02 2006 Lokacja: Poznań Posty: 5 Stan: Na emeryturze Imię: Mcree Profesja: Elite Knight Gildia: Sprzedałem postać Świat: Titania Poziom: 77 Skille: 84/80 Poziom mag.: 6   | Gratz Za Odwage  | 
|  |   | 
|  | #11 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 10 2005 Posty: 377 Stan: Niegrający |   Cytuj: 
 a hat of the mad ja mam swoim 20sorcem wypadl z 24 druida gdy stal afk  
				__________________ Oh aH... | |
|  |   | 
|  | #12 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 01 2005 Lokacja: Gdańsk Wiek: 35 Posty: 333 Stan: Niegrający   | Cytuj: 
  | |
|  |   | 
|  | #14 | 
| Użytkownik Forum | co za pech ;/ Biedne druciaki, może następnym razem im się uda   
				__________________ Althunus, Fallen Dark, Harlequin Vito, Gutesco Vito, Acutus and Sinistril - always in my heart. "We are falling - falling to rise" Ukryty tekst: 
 | 
|  |   | 
|  | #15 | 
| eX Moderator Data dołączenia: 13 11 2004 Lokacja: Helsinki Wiek: 40 Posty: 4,623   | Nie wygladalo to najgorzej, ale braklo szczescia ..  Zauwazcie, ze po skonczeniu many ( czyli po kilku sekundach ) sila ofensywna spada 5-6 krotnie. Moze lepiej od razu nie wbijac na mana shieldzie, tylko 1 wali mass heala a reszta z sd ? Many starczy na dlugo, nie trzeba sie bedzie bac ze ktos nie trafi uhem a i tak wszyscy beda wyleczeni na full hp ... 
				__________________  | 
|  |   | 
|  | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 01 2006 Posty: 92 Profesja: Rookstayer Poziom: 30+ | no no ładna akcja, szkoda że na kamerzyste trafiło   | 
|  |   |