|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Piła
Stan: Usunięty
Imię: Karinix Mina
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 122
![]() |
![]() Witam.
Dziś pracowity dzień był, dużo zrobiłem adv magic lvla jak i zwykłego. Byliśmy dziś na GS Huncie. Ekipa: Xazel, 30 knight - bloker (Azazel Warrior) Fistwist, 17 druid - shooter z wanda (FistWist) Shane Starwood, 16 druid - shooter z wanda & hmm (Rosus, Ja) Xa'ero, 20 sorcerer - shooter z hmm (Xa'ero) Saynos Belmingo, 26 sorcerer - shooter z hmm (yogasek11) Fizol Belmingo, 23 sorcerer - shooter z hmm (???) Loot: 4 plate armory, 2 brass legi & gps Exp: Ja (Shane Starwood) wbiłem 4k~ exp Miałem najmniejszy lvl, a prawie najwięcej zgarniałem expa ; > Proszę: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie zdjęć: 15. Proszę komentować! Tam gdzie dostawałem 250+ expa, zdjęć nie robiłem ponieważ skupiałem się na biciu. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Selena
|
![]() Gz hunta ale ten czit na pasku
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Lokacja: Grajewo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight'ka Podziemia
Profesja: Knight
Świat: Aurea
|
![]() mam do ciebie pytanie nie do konca zwiazane z tibia mam podejrzenia ze mieszkasz w grajewie jesli jednak sie myle to sorry jednak jesli mam racje to powiedz dokladnie gdzie miszkasz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: ~~~~~~~~
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tocha'Junior
Gildia: Almighties Friends
Świat: Secura
Poziom: 99
Skille: 84/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Fajne ;]
Spora ekipa jak na GS hunta. My to chodzilismy we 2 max 3 ![]() Mieliscie farta, że ani razu gs z drugiej strony nie przebiegł, bo by połowa popadała xD Jaki był loot?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
|
![]() Gs nie mugł by sie przeżucic na szoterow. Taka pozycja jest zupełnie bezpieczna, a gs nie zajdzie z drugiej strony poniewaz jakby sie zucił na szotera to w drodze do niego w pewnym momencie zniknoł by mu szoter z oczu i spowrotem przezuciłby sie na Blokera. Jestem tego pewien i ta technika jest przezemnie sprawdzona
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Wawa
Imię: Xantarek
Świat: Danubia
Poziom: 45
Skille: 73/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
@Topic Troche nudne już te gs'y są =/
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2006
|
![]() Fajne zdjęcia a loocik jaki?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() w 6 na gs lol ja z kolezanka bijemy we dwie gs tez na kyrze.ja ma 18 lev.a tak pozatym zdjecia śa stare a wsze levle jakoś nie podskoczyły>dalej takie same z was noby,jakie były ja w 6 dni nabiłam 18 i 17 magiczny
|
![]() |