|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystkie serwery mają rozwijające się tematy ze zdjęciami, tylko jakoś Saphirze się nie układa. Odświerzmy dobrą Saphire.
Ja zacznę: Oto początki mojego sorca ![]() Tutaj w między czasie jakiś ślub, gdzie gościem bym Gm, który interweniował w sprawie Thiefa ![]() Teraz lekki przeskok do teraźniejszości i dzisiejszy quest ![]() Tragiczny test hit ![]() Oraz stan na dzień dzisiejszy ![]() Wiem że mlvl sucks, ale chce jak najszybciej wbić 45 lvl. W sobote szykuje się spory Hydra hunt, więc dużo lepszych zdjęć będzie. Wklejajcie tu swoje zdjęcia z SAPHIRY!!! POZDRO ALL -- cya in tibia ![]() Edit --- dzisiejszy wypad ![]() ![]()
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez shadow1230 - 22-02-2006 o 19:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
|
![]() Wiesz co ja jakbym miał bota do Tibi to pierw bym sobie go wyłączył zanim bym zaczął robić ss-y. A tak to spoko sski ladne jak narazie to zycie na saphirze ci sie uklada zycze dalszych sukcesow. Mnie sie nie ukladalo wiec gram na Guardii.
Powodzenia!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Miasto
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pro Soprano
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 30
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Bardzo nudny ss ale zawsze cos....jak zwykle bardzo zapracowani....
![]() Nom fajne ss, mnie tez sie zycie uklada na saphirze teraz jest spokoj wielki, dawno nie gralem na tak spokojnym servie. Ostatnio edytowany przez bakusek - 22-02-2006 o 20:54. |
![]() |
![]() |