|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Na wstępie zaznaczam iż topic ten jest kolejnym "zabawnym/nudnym" tematem w stylu “Top Ten faktów o Chuck'u Norrisie". Mam zamiar przedstawić wam całą prawdę o fenomenie Chuck'a. Do napisania tego artykułu zainspirowało mnie prawdziwe pytanie mojego kolegi, które zadał mi kilka dni temu: "Kto to jest ten Chuck i o co chodzi z tymi dowcipami". Można by pomyśleć gdzie on był przez ostatnie tygodnie, że nie zna naszego bohatera
![]() ![]() Cytuj:
Sam Chuck tak komentuje całą sytuację: Cytuj:
Mi osobiście już powoli mija ten szał nabijania się z Chuck'a. Choć czasem z kolegami się z niego ponabijamy, ale już coraz rzadziej. Jestem pewien, że "Era Chuck'a" utrzyma się jeszcze kilka tygodni może miesięcy i nikt już nie będzie pamiętał całej tej globalnej sytuacji. Zachęcam was abyście także zaczęli podchodzić z dystansem do faktów, bo ile można się nabijać z jednego człowieka. A co za dużo to podobno niezdrowo ![]() Ale pamietajcie, że Nie ma teorii ewolucji, jest lista stworzeń, którym Chuck Norris pozwala żyć. Więc radzę wam nie żartować z niego, bo możecie zostać skreśleni z tej listy. ![]() PS. Wrazie błedów ort, skł, albo innych proszę o zwrócenie mi uwagi, gdyż mimo iż się starałem to nie każdy jest idealny jak CHUCK NORRIS !!! Ostatnio edytowany przez Cossma - 23-02-2006 o 12:58. Powód: poprawienie kilku błedów |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() W sumie, to nic ponad to - co można by luzem znaleść w internecie
![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() Cytuj:
http://www.funiaste.net/2006/luty/09/ Radze sciągnąć bez ostatniego filmu (najlepsze i zarazem zakonczenie jest w przed ostatnim, kiedy wchodzi Chuck Norris ze swoją wajchą...) (Jeśli link wam nie działa, to wejdźcie na www.funiaste.net -> 9 luty i sciągnijcie filmy) Edit: podałem zły link, już jest good.
![]() Ostatnio edytowany przez Glacial Hero - 22-02-2006 o 20:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez ]v[ichal - 22-02-2006 o 22:35. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Podobnież to Fakty o Chucku wymyślili specjaliści od marketignu, żeby zwiększyć popyt na jego książki.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @]v[ichal:
Eee... przepraszam, ale po ką cholere mu wytykasz te błędy? Pisał opko czy co? @Topic: Nabijać się z Chucka Norrisa? W mordę, to trza mieć jaja... takie coś grozi niespodziewanym kopem z półobrotu. ![]() @Down: Ups... no cóż, tak to jest jak się pisze na forum gdy jest się "wstawionym" ![]()
Proud Pastafari. Ostatnio edytowany przez Caer - 22-02-2006 o 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeżeli nadal twierdzisz, że umiesz, to przeczytaj post Cossmy jeszcze raz. Jeżeli nadal nie widzisz to patrzaj: Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() "Being more a student of the Wild West than the wild world of the Internet, I'm not quite sure what to make of it." nie znaczy "Istnieje większa część studenckiego dzikiego zachodu niż dziki świat Internetu..." ale "Będac bardziej uczniem Dzikiego Zachodu niż wielkiego świata internetu, nie jestem pewien co z tym zrobić.". Chiba.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() @Aval'yah Tłumaczyłem na "szybkiego" i mogły być pewne nieścisłości, które już powprawiłem ![]() @]v[ichal Dzieki, ile mogłem tyle poprawiłem ![]() Ostatnio edytowany przez Cossma - 23-02-2006 o 13:07. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Cossma
Zrobiles tez blad, ktory robi 90% ludzi na tym forum.. NIE PISZE SIE: "JA OSOBISCIE" jest to blad poniewaz: nie mozesz byc ja nieosobiscie ![]() I to by bylo na tyle :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() A kiedy ktos opisze fenomen Rysia z Klanu?
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jasiu jest lepszy. No, a to to... co moge powiedzieć. Super.