![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Stan: Początkujący
Imię: Mitsuko anjinsan
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: żadna
Świat: luminera
Poziom: 02
|
![]() Cześć pomyslałam sobie, że może umieszcze tu moje potworki do tibi mam nadzieje, że będą fajna dla was jak nie będe dawać nowych. Ok pierwsze, które se zrobiłam to są:
-ghost samuraj ![]() -wygnany mag ![]() -wygnany mag(kobieta) ![]() -ninja ![]() Jeśli wam się podobały te to prosze oceniać w skali od 0 do 10. I jeeśli te się spodobały w większoszci to dam nowe. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława
Stan: Zbanowany
Imię: Nosso Mc'Furry
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() UhauhUAHUAHuahuHAUHAuahUAHuah xD
Dobre dobre! ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: secura
Skille: 25/25
Poziom mag.: 2
|
![]() eee... nawet fajne, tak mi się wydaje twoją prace oceniam na 6/10
e... jak chcesz to zamieść nowe może będą fajniejsze. Do zobaczenia ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Pakistan
Imię: Pan Paniowski xD
Gildia: Meneland explorers
Świat: kula ziemska
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() 6/10 ocena, ale stary ja nie chce cie zalamywac,gdyby nie to ze sa animowane to bym dal 4/10 (2 pkt za to ze ci sie chce, 1 za kolory i 1 za proporcje -.-)
popracuj nad cieniowaniem... ps. a ten wygnany mag to bardziej zakonnica
The Four Horseman! http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1221372 <Max 20 kb w podpisie> X Jeżeli zwykłe 32x32 cie denerwują, wejdz we mnie.X Ostatnio edytowany przez Portaknus Minusbus-farmer - 24-02-2006 o 13:02. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Zero cieniowania. Zero realistyczności. Złe wykonanie.
Ogólnie brzydkie. Praca godna przedszkolaka. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Obrzydliwe. Weź poczytaj nieco tutoriali na temat pix artow, i potem bierz się za potworki.
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() eee... wiem, że cieniowanie zero, ale bym poprawiła, ale program przestał mi działać i tylko takie niektóre udało mi się zrobić więc sorka
![]() Mam jeszcze pare potworków, ale chyba nie chcecie ich zobaczyć. Może jak coś uda mi się zrobić z tym programem to podwyższe stopień cieniowania. Ale na razie sorx. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie łam się. A tak wogule z jakiego programu korzystasz?? e jak masz czas to napisz może sprubuje ci pomuc. a jak co to spytaj się kogoś i zgadzam sie z Portaknusem Minusbusem-farmerem jak chcesz to chyba możesz przesłać swoje inne potworki ja i tak je oceniam na 6/10.
Dozobaczenia ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() -Fire skull (troche gupio wygląda) ![]() -friendly frog ![]() nowe będą może wkrutce jak narazie będe dawać po jednym albo dwuch potworkach a jak mi zabraknie coś wykonbinuje. Narx o 16:00 lece na muj serial więc piszcie może lepsze będą teraz. --------------->God bye<--------------- |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() W skali od 0-10... 0. Jako całokształt.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() teraz to mnie zjechało, co ty kreskowki chcesz robic???teletubisie!ten skull wyglada cienko, nie postaralas sie,moglas przynajmniej dac takie zolte w srodku tego "ognia" (zazwyczaj tak sie to rysuje)
skull-2/10 frog-bez komentarza najlepiej to przegadaj z przedszkolakami bo zrobia na ciebie zamach za to ze "obrazasz ich autorytety"-.-
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() Daj spokoj, takie badziewie tylko zasmieca forum. Porownaj sobie to i stworki tibijskie. Widzisz roznice? Jezeli tak - sam(a) wiesz co dalej zrobic, jesli nie.. No coz, nie kazdemu da sie pomoc.
-1/10
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Hehe daj mi znać co się wykluje z tych jaj, bo napewno będą niezłe stwory hehe. prześlij mi jedno jajo zopiekuje się nim hehe! A co do fire skulla to ocena -1/10, a przyjazna żaba(friendly frog) to 0/10 tak oceniam tylko troche gupia jest, czacha do kosza buuuuuuuuu-->
![]() ale jaja normalnie po jajcarsku hehe ![]() ---------------------->We are bin atackin take cover<-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do zobaczenia. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() @up
n/c. hahah zawsze po poście piszesz sobie sygnaturke? >;0 @topic :|. Jedno słowo wystarczy na te prace. Badziewie ![]()
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() e... kto chce takiego skulla on przecież nie ma tego żultego ognia, a tylko czerwone.Co to jest ognisty laser czy co ??!!
Ten co będzie chciał wziąć jakegoś potworka z stąd to chyba by popełnił wielki błąd ha! Jak co to czekam na nowe posty by muc odpowiedzieć ![]() a to moja robutka ![]() ![]() ^ ^ eee... radze wytęrzyć wzrok żeby coś zobaczyć eee... sorka ![]() Ostatnio edytowany przez The elder warrior - 24-02-2006 o 21:33. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Eh może to był zły pomysł by tu umieszczać tu moje potworki.
No cuż każdy popełnia błędy, ale przynajmniej nie został skasowany ten temat a jak będzie usunięty..., no to szkoda dla mnie, ale jak zostanie usunięty to cuż takie jest życie. jak co to se poprawie nowe potworki... eeh jak tak to kolejnego potworka umieszczetu jeszcze jednego potworka tylko chyba musze dobrze wybrać. Bym chciała wszystkie, ale nie moge troche za dużo czasu by zajęło ![]() Ale narazie daje tu mego potworka (też bez cieniowania.przepraszam!!) -water elementar ![]() -ninja ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no no no juz troche lepiej water elementar lepszy juz... hmmm... 6.5/10 dla water elementara, czy mi sie wydaje czy ninja juz byl???
ZACZNIJ CIENIOWAC!!!
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Hej co to jest ninja po co w tibi ninja co ??!!
jak chcesz coś dać do tibi to przyłuż się to być może coś wezmą a jak chcesz coś zrobić to zobacz temat "wszystkie potworki Randlmmena" to wtedy se zrub !!! Po pierwsze musi być cieniowanie Po drugie pamiętaj o wyglądzie (żeby nie przypominało zakonice za miast maga) Po trzecie rub bardziej realistyczne prace A to moja robutka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:http://www.pickle-green.com/egraphic...=eggarchive-TU na samym dole masz takim niebieskim napisane "adopt an egg"(
![]() ![]() ![]() lol rozpisalem sie ![]() water elemenar, hmmm... dorub mu moze twarz i bedzie spox xD
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Czyli Elfiak wrócił..
|
![]() |