|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Profesja: Elite Knight
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
![]() |
![]() Witam moja sytułajcja wygląda tak :
Dalem byłemu koledze kopie paszportu na wyjazd. Niedawno zostałem shakowany 30 druid - pacc sie skończył ? przez r key'a nie moge sie dostać ponieważ go zmienił. Czy moge odzyskac jakoś konto ? . Z góry Dziękuje za all odpowiedzi. Yous Sowa |
![]() |
|
![]() |
#2 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Świat: Obsidia
|
![]() Innego słowa jak Idiota nie mogę użyć! Stary nigdy przenigdy się takich rzeczy nie robi. I nie chodzi mi o Tibie. Nie wiem co masz zrobic. Najlepiej zmien paszport
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2005
Lokacja: Widzew
Stan: Aktywny gracz
Imię: <tu nazwa>
Profesja: Paladin
Gildia: <tu nazwa>
Świat: Refugia
Poziom: 44
Skille: 74/50
Poziom mag.: 14
|
![]() Rczej nie masz szans na odzyskanie konta, hyba że jakieś cuda. Ale po szpic dawać komuś kopie swoich dokumentów!!!!!
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Na Twoim miejscu zmienilby rec-keya i zrookowal postac bo skoro ja nie moge grac to czemu kolega ma grac na moim koncie? |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
![]() |
![]() A nieda rady dać jakiegoś nowszego dokumentu ? np Ligitymacja. Zeby ta kopia paszportu dla CipSoftu była nieważna ? Da rade 2 raz Sperianiliziwać[ Czy jak to Się piszę ] konto ? Dzięki za All odp.
Yous Sowa |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Jeżeli wiesz, że to twój kolega ukradł ci konto (a raczej tak jest), to zgłoś to na policję albo go chociaż tym postrasz (mówię całkowicie poważnie - kradzież konta w grze jest przestępstwem - tym bardziej, że za nie zapłaciłeś).
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() dałeś koledzie kopie swojego paszportu żeby on mógł wyjechać ? troche nielogniczne.
#8 |
Zbanowany
![]() |
![]() Żebym ja mogł wyjechac na wycieczke . Mniejsza z tym. Ja chce odzyskać jakos mojego chara :/
|
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Inaczej niż powiedziałem się raczej nie da. Co prawda nawet, jeśli faktycznie to zgłosisz może ci być ciężko udowodnić, że postać należała do ciebie, ale zawsze istnieje możliwość (według mnie dosyć spora), że tamten wymięknie i sam ci odda konto, żeby tylko uniknąć kłopotów.
Druga opcja to użyć niezwykłej siły perswazji jaką daje kij bejsbolowy. Subtelniejsze metody, jak wyrywanie paznokci, też mogą zdziałać wiele dobrego ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: 50.16°N 19.00°E
Stan: Aktywny gracz
|
![]() najlepsze rozwiązanie tak jak podał kolega wyżej, zgłosić sprawe na policje, idioci sobie nie zdają sprawy że kradzież konta w grze jest zwykłym przestępstwem jak kradzież komputera, na 100% wymięknie a jeśli nie to napewno to zrobi po pierwszym spotkaniu z policjantami. pozdro
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Cytuj:
Bajka wymyslona by ukryc tekst: "kupilem postac, ale poprzedni wlasciciel ma rkeya - co moge zrobic?" |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Jesli udowodnisz, ze nie jest tak jak napisal kolega w powyrzszym cytacie, to jestem w stanie dac Ci rade, jak sprawe zalatwic, zebys odyskal chara na stale ![]()