|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam,
czy da sie solo huncic na wiezy elder druidem z summonami(dsy albo lidery)? Pierwszego bym ubil z sd, postawil summony i czekal na resp. Czy taka metoda jest w miare bezpieczna i oplacalna(rh 40k, dsm 180 u mnie na servie)? Lvl 36(mass heal) i mlvl kolo 40.
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Eeeee powiedz o jaka wieze Ci chodzi. Jezeli ta w venore to eee... nie? tam jest pomieszczenie moze 10x10 wiec sie nie zrespi, jezeli chodzi Ci o jakas inna... to watpie z ds'ami na dl to glupota w sumie chyba troche... juz lepiej blokera + jakiegos shooteraz i z hmm
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() Nie da się. Za mało miejsca, a dsy nie dadzą rady dlowi.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Radom
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 110
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() DL'e to waste ;< loot rzadko dopisuje
![]() Pozdor i GL ![]()
Dzięki przyjaciolom, których poznałem, Honorowym osobom, które napotkałem, Wiem, że nie jestem samotnym bojownikiem o sprawę. Wiem, że kiedy zginę, to, co jest ważne, przetrwa. To jest moje dziedzictwo. Dzieki łasce bogów nie jestem sam -Drizzt Do'Urden |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Summony nie zaklocaja respa + bede bil z hmm..
tak, chdozi o wieze w veno
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() Ehhh tylko że dl będzie spokojnie bił te ds po ~100...
Weż lepiej blokera. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Resp w okolicach Ankrahmun się do tego nadaje i jest możliwe huncenie w taki sposób. Imo nieopłacalne, ale można.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() ripper@
Ktory resp?
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Poza tym jakos nie bardzo moge sobie wyobrazic ciebie czekajacego na resp.Gdzi bys stal?Pietro nizej?Jesli bedziesz lookal za czesto to dluuuugo poczekasz sobioe na resp(moze az do swietego Dygdy ;p),a jesli lookniesz za pozno to zapewne juz ds-y nie beda istniec.Ubic sie da z sd/hmm na mana shield,ale to przeciez nie o to ci chyba chodzi.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ehm, niestety, nie powiem jaki resp, bo widziałem tylko na screenach jak jakiś druid tak expił - stąd moje przekonanie, że można.
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Toranoo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bravest Brothers
Świat: Calmera
Poziom: 28
Skille: 20/21
Poziom mag.: 46
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja bilem z dsami pod x9 (czy ilestam, najwiekszy resp dragow na ankh) ale resp jest potwornie dlugi a do tego trzeba z dlem biegac, bo jak bedziesz go bil w miejscu gdzie sie respi moze wyskoczyc drugi
![]() ogolnie na tym lvl dle solo trudno bic, juz lepiej isc na tomb albo hydry
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2006
Lokacja: venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: seromontis
Profesja: Paladin
Świat: Solera
Poziom: 7
Poziom mag.: 7
|
![]() Życze powodzenia bo mój ziomek 75lvl palek padl po jednym kombie od dla za ponad 800 hp jak ostatnio poszlismy na dle...
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() tjaa : ** Zrespi sie bo koledzy tak huncili. Na patrzenie kiedy resp mam swoj sposob : >
ok, mozna zamknac. Pojde na jakas tombe expic czy cos
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() sposób tibia ng? ;d
Na 40lvl jak chcesz to idź ale waste będzie ( z hmm walic nienadazysz i leczyc) ale jeśli masz fart i dsm poleci to będzie to opłacalne - kwestia szczęścia.