|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2006
|
![]() Dobra ****a ostatni fake robie jak sie nie spodoba to trudno. A więc z historyjki dowiecie sie wszystkiego jest ona kilku częściowa jest bardziej rozbudowana niż wcześnijsze...a więc sie zaczyna:
1.Ignacy nasz bohater spotyka Jarka po drodze do króla: ![]() 2.Idą i gadają...: ![]() 3.Rozmowa z królem w sprawie o pasowanie: ![]() 4.Pasowanie Ignacego na Rycerza ![]() ![]() 5.Pare dni po pasowaniu i huntowanie juz jako Rycerz: ![]() 6.Przybycie Donosiciela: ![]() 7.Eee...Zgubiłem się ;]: ![]() 8.WTF! Niemam nigdzie wody. (Za***iście) : ![]() 9.O jest.: ![]() 10.Kur*** jakie to gorące: ![]() 11.Trafiłem pod sam zamek. (nie czuje nóg): ![]() Czy Rycerz Ignacy dojdzie do zamku, czy pujdzie na wojne, jak tak to z kim bedzie walczyl, moze zginie?! Wszystkiego dowiecie się w następnych odcinkach (o ile bedziecie chcieli więcej).Moge powiedzieć że dojdzie duzo osób i bedzie akcja.Good Comment plx. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny gracz
Imię: Elune priest
Profesja: Elder Druid
Gildia: Edoras Defenders
Świat: Azura
Poziom: 40
Skille: 20/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Nieznam sie na fake'ach
![]() 1. nie podoba mi sie teren, prosty 2. Ognie z scenie pierwszej sa krzywo poustawiane i scena 5 te "explosion bomb" tez krzywo zrobione ![]() ![]() 3. Scena 10 mnie rozsmieszyla ![]() 4. 11 jest...taka..."dziwna" 5. Fabula, hmmm, raczej nie wyjatkowa Ostatnio edytowany przez koniok - 23-02-2006 o 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Sandomierz
Stan: Na emeryturze
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Teren słaby .. bardzo słaby .. zero akcji... chociaż wszystko równo powklejane
![]() 7/10 za grafike 3/10 za otoczenie 4/10 za fabułe Razem: 4.6/10
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Napewno lepsze ale...
1: pusto tu 2: jakieś kropki na ścianach (?) 3: droga krzywo wklejona 4: nieładny kontrast trawy z piaskem 5: jest troche fioletowo 6: pusto tu ![]() Ale lepszy niż ostatnio(szczególnie fabuła sie zapowiada ciekawiej) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() @edit to jak sie nie znasz to nie komentuj...;/ @edit2 co to za program którego uzyleś do zrobienia swojego fake...np. to światlo takie cos by mi sie przydalo a nie paint :/ Ostatnio edytowany przez kapecx - 23-02-2006 o 23:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Oerta jakiego programu uzyles do swojego fake powiedz bo chodzi mi o cos takiego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2006
|
![]() FAKE RULEZ!!!! spoko kocham rycka ignacego Ale artur wymiata
P.S. Kupie pacca prze allegro.pl splace pacca w ratach sciagajac komus dzwonki z gazet, kupujac komandora w grze internetowej ogam lub daja c surowce na universum 14 propozycje prosze piasc na maila [email protected] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Hmm, owiele lepszy od wcześniejszych, ale jak w następnej części wpi*****isz tam jakichś super hiper hero którzy orshabaala biorą na HIT'a to...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Sky
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ładne tylko jak te dragi dostajom to nadal majom full hp i jakiś color tego expa dziwny.