|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2006
|
![]() No więc tamten fake mi sie nie udal ponieważ zepsóła mi się klawiatóra lecz teraz jest wszystko dobrze ,(mam nadzieje) i że nie będziecie tak narzekac jak w tamtym a więc zaczynam...(chce tylko powiedziec że zaczynam od cz. 2, tak jak film Star Wars od częsci ostatniej).
1.Teleportacja do przeszłosci bez jednego kompana: ![]() 2.Rozpoczęcie walki oraz silny cios w strone Jamesa Blacka ![]() ![]() 3.Klęska w walce...James umarł co za strata!!: ![]() 4.Błaganie Zmutowanego Człowieka Sil Specjalnych o życie i niszcząca wsciekłość Alexa!: ![]() 5.Zmutowany Człowiek zginął a Alex użala sie nad soba i wrzeszczy na cały głos: ![]() Powiem tylko tyle jak się nie spodoba trudno a jak tak to comment plx...bo niewiem czy zrobic cz. 1 (zacząłem od cz.2 żeby zmienić cos i nie zaczynać od 1 xD) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Źle powklejane, fabuła lekko niezrozumiała, wypowiedzi bohaterów także źle umieszczone, bardzko krótkie, więc zrobione bardzo szybko. Wszystko za bardzo puste! Tylko trawa, dwa outfity i trochę tekstu. To cały fake? No, ale wyrobisz się, nie chcę cię zniechęcać, więc ćwicz dalej. Trochę głupia nazwa tematu ;> Poza tym zastanów się, od czego zaczynasz.
Ostatnio edytowany przez Kuryca - 23-02-2006 o 19:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Tak samo beznadziejny jak poprzedni -.-
Hmm, next time put rubbish in the bin, ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Już nie w sposób policzyć n00bów-.-
Oni mówili rację,fake jest do du*y.Więc przyjmój krytyke ładnie prosze i nie wyzywaj każdego jak by cie w rodzinie nie kochali -.- tylko weż sie w garść i ćwicz. Lolny: on wyzywał(i to ostro)tylko skasowali tego posta Ostatnio edytowany przez Oerta - 23-02-2006 o 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Po co go zaraz wyzywasz? Popracuj troche będzie dobrze. Dla mnie jest dobrze tylko fabuła średnia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Takie troche trudne do zrozumienia, dużo blędów i hity mogły by być np. po 357, 411, a nie takie hity po 400, 300, 200, 100...
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Profesja: Knight
Świat: Titania
![]() |
![]() http://img521.imageshack.us/full.php?image=pk1mf.gif
TO JEST PRZERÓBKA ![]() |
![]() |
![]() |