|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Moja postać na Asterze. Jest to druid. Dopiero zacząłem(2 dni temu) grać także nie czepiać się niskiego lvl. Mówcie też czy może coś zmienić w EQ skillach.
Zaczynamy: Pierwszy SS na mainie ![]() Amazonki ![]() Advenced ![]() Tloczno ![]() 1mlvl ![]() Roty ![]() Advenced Shielding ![]() Awans ![]() 2mlvl ![]() Jak będą komentarze dam jeszcze(a mam tego dużo ze 20 zdjęc) |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
|
![]() Miło tak pooglądać ss'ki lov lvli
![]() Acha, tylko jedna rada Wyłączaj Tibi GG do ss ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ok pierwszy komentarz tak jak obiecałem daje więcej
![]() New EQ: ![]() mlvl ![]() Awans ![]() ![]() i znów mlvl ![]() w tym czasie było zero ludzi na amazon camp i trochę mnię amazonek goniło ![]() dużo tego wyleciało z niej ![]() zobaczcie jaki hit poleciał ![]() Adcenced ![]() Zgadnijcie MLVL! ![]() pozdro PS te zdjęcia już były zrobione z GG ale od teraz będę robił bez GG Można jakoś obcinać pasek dolny? PS2 Jeżeli nie macie na zbyciu monoolight rod pisać do mnie PS3 Resztę dam jak będę miał czas PS4 Lubię PSy PS5 Dam więcej jak będziechoć jeden komentarz ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
|
![]() Zwykła próba wyróżnienia się low lvl'owca... no ale cóż...
Nie wiem po co nowy temat, jak na twoich ss'ach nie ma nic niezwykłego, wykraczającego poza granicę normalności... nie lepiej 'ożywiać' temat 'SS'y z Astery' ?? Czasem tam żywego ducha nie widać... Eh... i tak to pewnie nic nie da... SS'ki średnie ale i tak gz za chęci... Pozdro!
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: ...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axe Warrior
Profesja: Knight
Gildia: Gwiezdni Wojownicy
Świat: Honera
Poziom: 28+
Skille: 50/50+
Poziom mag.: 4+
|
![]() Sam mialem takie poczatki ale ja wklejalem tez z rook
![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Wklejam dalej
Shielding ![]() Z veno do kazz ![]() Nie znacie większego respu tych panów? ![]() i mlvl ![]() advenced ![]() mlvl trochę spóźniony ale co ![]() PS Zmienić coś w eq:?: PS2 Dalej nikt się nie zgłosił z tym moonolightem a e seakbite rod za słaba na ![]() PS3 Zamazałem w paintcie pasek PS4 Zdjęć nie będę wstawiał w weekend nie będę mial czasu PS5 POZDRO ALL!!! Ostatnio edytowany przez kamilwar95 - 10-11-2006 o 08:04. |
![]() |