Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Gildie

Notki

Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-02-2006, 22:08   #1
Arthas The Keeper
Użytkownik Forum

Arthas The Keeper's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
Arthas The Keeper ma numer GG 6458945
Domyślny ~~!!!!Fidelity!!!!~~

Tak więc dziś powstała nowa gildia Fidelity , jeśli masz ochotę do nas dołączyć musisz spełniac następujące warunki :
-Minimum 40 lvl.
-Żadnych PK , Noobów , Thiefów i PA.
-Otwarty Gc.
-Musisz aktywnie brać udział w życiu Gildii czyli wbijać lvl skille/mlvl obojętnie , byle nie logować sie na 5 min codziennie.

To chyba wszystko jeśli chodzi o rekrutacje teraz przejdźmy do planu jaki chcemy zrealizować:
-Wspólne wypady na różnego rodzaju hunty i questy (w najblizszym czasie w weekend mam zamiar zorganizować pare wypadów np. draconia albo elf fortress.
-Gildia jest pokojowo nastawiona i mamy zamiar żyć w pokoju jeśli ktoś będzie stosować PA , kraść Itd. zostanie wydalony.
-Mamy zamiar pomagać sobie nawzajem żeby każdy nasz członek pomógł drugiem w potrzebie.
-W gildii każdy jest równy wszystkie ważne decyzje będą podejmowane wraz z innymi jej członkami.

Teraz ważna sprawa jeśli chodzi o zgłaszanie się potencjalnych członków , albo w sprawie pytań to pisać należy albo do mnie<<<Xel'nemrill>>> , albo do<<<Maciek michau>>>

podro:Usar
Arthas The Keeper jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania