|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Bdg - 4don
Imię: Malsumis
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: 55/55
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Jako, że wiele osób z Sacrifice upamietnia swoją grę robiąc screen shoty, postanowilismy utworzyć temat, w którym każdy będzie je mógł obejrzeć.
Członków SACRIFICE prosze o wklejanie tu swoich SSów... Zaczne od siebie i moich ssów: Lvl and skills w podpisie... Dodam ze mam na imie Łukasz i jestem z Bydgoszczy (tak żeby sie przedstawić ![]() Tak na poczatek: Lvl 61, który niestety straciłem przez KICK na dragu ![]() ![]() ![]() Moja chatka w Ankr.. 56sqm.. ![]() Moje eq... ubierane na szybko do ssa, dlatego te bolce + zapomnialem AoLa zalożyc ( hahahahaha ![]() ![]() Efekt wojny na Aldorze... w której nie brałem czynnego udziału, mimo to zostałem zaatakowany. Na szczęście, udało mi sie uciec. Atakujący >> 78RP i 70RP ![]() Na koniec zdjęcie z mojego ślubu ze śliczną Astra Emen.. :* ![]() Aaaa.. no i jeszcze SS z wczoraj... double 100lvl z mojej perspektywy.. ![]() ![]() ![]() HAIL ALDORA & SACRIFICE ![]() Ostatnio edytowany przez Darth sith Qpao - 12-06-2005 o 15:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Kilka foteq, mozna je juz zoabczyc w innych tematach ale jak sacrifice to sacrifice :>
70 lvl ![]() 73, który zresztą został stracony i teraz 71 midi retired ![]() Wrl quest ![]() ![]() ![]() ![]() więcej mi sie nie chce dawać...
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Fuwapiwu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Skille: 96/94
Poziom mag.: 7
|
![]() No to jedziem. Niewiem czy dawac all screeny ale co tam
![]() ![]() Zaczniemy Od Advencow ![]() Stare Czasy ![]() ![]() I znow (nastepny dzien next lev ![]() ![]() I ? Znów .... ![]() ![]() ....... ![]() znów ![]() ![]() ... ![]() ... ![]() ... ![]() Nudne co nie ? ![]() ![]() ... ![]() WoW jakaś odmiana (Dragi) ![]() ![]() Lootpic z Dragon Lair po wbiciu 96 lev ![]() ![]() Dragi again ... ![]() Lootpic po wbiciu 97 lev ![]() ![]() ![]() Coraz Bliżej 100 ![]() ![]() Zmania Expowiska ![]() ![]() I !!!!!!! Jest i 100 Lev ![]() ![]() ![]() 7 Mlev plxor ![]() ![]() 90 Shielding ![]() ![]() No i 92 Sword ![]() ![]() Teraz Może coś innego niz Advance bo to z deka nudne ![]() Pokaz Eq oraz skromnego wystroju domq Noka ![]() ![]() Zakup Demon Helmeta :> ![]() Domek w ktorym mieszkam z Royal Suchy ![]() ![]() Yeti Plx ?? ![]() ![]() Narazie Styka Jak Znajde jakies inne sski to wrzuce i może jakieś porobiem ![]() C'Ya ![]() Ostatnio edytowany przez Fuwapiwu - 22-06-2005 o 14:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
|
![]() Twoje ssy bardzo mi sie podobaja ;]
W domku macie fajny wystroj, taki polski... ;p Mam nadzieje ze reszta gildi tez zamiesci swoje screeny, zapowiada sie ciekawie. btw, kto wygrywa wojne, bo jestem nie na czasie ? pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() Gosciu you rox!!!!!!Jestes najlepszy i gratz lvl skille bys mogl lekko dociagnac choc i tak masz za***iste bo eternal oblivion ma 208 lvl i jest knightem i ma skille 110/108 wiec masz za***iste skille jak na ten lvl.
nie gram w zwykla tibie!!!Gram w otsa gdzie mam 40 master sorca (i co chce ktos deada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() BIG GRTAZ ....
![]() Za***iste ss'y ...... more plx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Bogatynia
![]() |
![]() Gratz 100 lv ... ss'y wy*****e more plax <!><!><!>
Oby tak dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ssy naprawdę bardzo fajne. BTW mam postać na Aldorze (10 knight) i swiat byłby spoko jakby nie noobki. Raz chciał mnie zabić 15 knight, ja wtedy 8 knight skille 30/30 eq jak z rooka oczywiscie ucieklem. Tylko za cholere nie moge dojsc co on chcial zlootowac z 8 knighta. Pozniej train na rotach, kolejny noob (ej ja ci pomoge bic te roty bo sobie rady nie dajesz >.< ). Jak na razie nie gram tam
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Widze że temat troszke zostal z tylu
![]() ![]() Na początek Advance ![]() 101 lev ![]() ![]() 102 lev ^^ ![]() I dzisiejszy 103 lev ![]() ![]() A teraz Demonia Qst : Zbiurka Przed Carlin ![]() ![]() Droga Na Demonie ![]() Bardzo Długa Droga Oraz Fajne Eq Które Można Podziwiac (Prawy Górny Róg Dla Mniej Spostrzegawczych) ![]() Oj ? .... ![]() Wreszcie u Wejscia Na Demone ![]() ![]() Warlock Plx ? ![]() Ups Chyba Juz Padl ![]() ![]() ![]() Rzeczy Jakie Sie Zdobywa W Owym Quescie (Crystal Wand, Sds Dwustrzalowe) ![]() ![]() Czekanie Na Reszte Ekipy ![]() ![]() No I Wreszcie Droga Do Domu ![]() ![]() To By Było Natyle, Może Coś Niedługo Dorzuce ![]() C'ya all ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Fuwa. GRATZ LVLi
![]() ![]() Faaajnie tam na demonie, UE Nemtora rlz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis wstawie jakies moje ssy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
|
![]() Mam pytanie skąd Wy macie Magic Sword Darth i Fuwapiwu na mniejszym niż 100lvl? A jak kupiliście to za ile o.O? A tak pozatym to bardzo ładne ss'ki najbardziej mi się Twoje podobają Fuwapiwu
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() Gz ss'y, o eq i levelach juz nie wspomne
![]()
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
|
![]() Na 3 ss'ie Darth'a widac,że on ma też (chyba że to Twój) Magic Sworda ;/. Aha prosze zdrać nam tą tajemnice albo napisz mi na PW bo jestem bardzo ciekaw. ;] I dawać more ss plx
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hyhyhyhy
![]() ![]() Ja zalozylem go tak sobie tylko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Tarnow
|
![]() Yo All !! Gz ss i gz wykonania qesta!!! Fuwa gz eq !!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Świnoujście
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() no ładnie ładnie rob 110
![]() może wyscigniesz "Undead Slayer" Pg Polski xDD
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Gratz adv i dawac wiecej ;>.
Btw. - Anhi done? Czyzby 2 SoV sie szykuje? :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() Hehe a nom szykuje sie kolejny SoV lub też SC. No i owszem kolejny Demon Helmet xD a co tam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
|
![]() Ma wyprzedzic Undeada?? zapomnij heheheheh
|
![]() |
![]() |