|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() ja z kumpalmi idzemy nna pare Qestów mojim zdaniem poradzimy sobie ale kumple kazali mi się zapytać na forum o wasze zdanie
Więc pytam czy porabdzimy sobie z jednym minomagiem gdy mamy tak: blokera 19 rycek Fs,Guardian Shield,plate set,steel helmet zwykłe buty i szalik skille słabe 42\39 drugi rycek level 17 Fs Guardian Shield, Noble armor Plate legs, Steel Helmet, Zwykłe buty i szalik skill tesz słąbe 43\38 (to ja jestem) Dwa palki z kuszami plate set i steel helmet jedn level 16 drugi 13 skille pierwszy 47\39 drugi 45\37 i Druid ktury będzie uhał blokera i wszytkich uszkodzonych i jeszcze pytanie zasadnicze czy minomag się przerzuca??? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
![]() |
![]() Pewnie że tak z taką obstawą iść na mino maga i jeszcze na jednego nie powino być problemów tylko niech blokeży najpierw dodjdom no i bendzie lajtowo 8)
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2004
|
![]() Mojim zdaniem sobie poradzicie ale jak jest jeden bo jak osattnio byliśmy na qescie i wyszkoczyło 4 mino magi dwa guardiany i 3 archery dwuch z 4 zginło
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() "Pytania do MISTŻÓW" ----> OMG
![]() --.-- |
![]() |