|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2005
Lokacja: Rook Isara,Main Celesta
Stan: Na Emeryturze
Imię: Teniq
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() siemka!
![]() lecz naszla mnie chęć zagrania sorkiem,dostałem go od kumpla przerzuciłem jakieśtam eq i jest ![]() ![]() Oto Stan Postaci : ![]() Noobowi sie nudzilo ;/ : ![]() narazie tyle ale przyzekam zebedzie więcej! BTW.niepytac mowcie takih tekstów np. FAKE ON NIEMA bo mam moge w tibii pokazac . |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Uzbieral bys z 5 zdjec temat zeby sie pochwalic pewnie >..<
"Nobody will ever need more than 640Kb RAM!" -- Bill Gates, 1981 "Windows 95 needs at least 8 Mb RAM." -- Bill Gates, 1996 "Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion B.G. dzięki swojemu produktowi jest najbogatszym człowiekiem na świecie. No cóż – za błędy się płaci... Cytuj: <rori> co powiedzial jezus diablowi kiedy diabel kazal mu zmenic kamien w chleb? <cAnz> You have not enough mana" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() No... Jak narazie malo... Brawo zabiłeś 6 lvl
![]() Dodaj więcej to ocenie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny gracz
|
![]() 1. BTW.niepytac mowcie takih tekstów np. FAKE ON NIEMA bo mam moge w tibii pokazac . - to czemu nie ma Aoli ? (dziwne eq warte 250k bez aolki Oo)
2. Wedlug mnie powinienes zrobic wiecej zdjatek aby je wklejac (zasmiecasz forum). 3. Zabicie 6 lvl'a (ktory prawdopodobnie sie rookowal) to nie powod zeby sie tym chwalic. To tyle...
" Amatorzy zbudowali arkę, a profesjonaliści - Titanica " [; ![]() 12:44 Fajeere [3]: ma 1 lewel niema 12:44 Jassy Marn [4]: haba ty ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Amek_PL - 02-03-2006 o 15:58. |
![]() |
![]() |