![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]() Temat dotyczący gry Dark Eden na serwerze TH. Tutaj nie ma SH, więc mozna normalnie sobie pograć ...
![]() Strona domowa: www.darkeden.in.th/en Łatka angielska 1 Łatka angielska 2 Intrukcja: Ściągamy klienta ze strony (250M ![]() Wiekszość polaków gra na serwie Blood. Dla płacących w weekendy 5x exp leci. ogólnie ludzi nie jest na tyle duzo, że wyjdziesz z miasta i dostajesz kulke od slayera ![]() Zapraszam do gry. Bartek Slayer Gunner Uwaga! łatka nie polonizuje opisów czarów. Opisy te znajdziesz na http://en.darkeden.com
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() I tu cię mamy...China też jest płatne z tym, że dwa razy mniej za miecha
![]() Thailand ogólnie jest słabe...nie płacisz...nie masz. Na China do 45 lvl-a jest za darmo i masz all...potem płacisz. 12 zł miesięcznie. China lepsze niż TH ^.^ Bo na expie x1 100 lvl robi się około 4 miesięcy. Opisy czarów na tej stronce? Na th lub China jest +5-10 czarów dla vampira i z 10 czarów więcej dla slayera...wszystkich tam się nie znajdzie. Trzeba praktykować.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bakura - 27-03-2006 o 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Tutaj powyżej 45 lv nie trzeba płacić. Płacenie daje ci to że masz w weekendy exp 5x, i itemki za rl kase możesz se kupić. Tak pozatym to za darmo grasz cały czas.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaa...grasz za darmo, z expem x1 ^.^
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() @Bakura
Akurat to że exp jest x1 to dla mnie duży + ![]() Poza tym coraz więcej ludzi z intenational zaczyna tam grać i serwer powoli zaczyna się zapełniać ![]() @Okrutny Dodatkowo: - jeżeli masz darmowe konto to niemożesz nosić przedmiotów z dwoma opcjami, możesz je umieścić w slocie, ale odrazu zmieniają kolor na czerwony - czyli tak jakbyś ich niemógł nosić - i niedodaja ci nic do statów, - niemasz dostępu do wszystkich miejsc, z tego co pamniętam to Adam's Holy Place (tam sie to inaczej nazywa, bodajże Holy Place of Adam - ale głowy za to niedam sobie uciąć) jest jednym nich. @tak ogólnie ![]() Wciąż czekam aż Celeron i Draconis postawią wersje international, ale jak widze na ich forum to postępów niema i jak narazie serwera niebedzie :/
Ostatnio edytowany przez Gold Raven - 27-03-2006 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2005
|
![]() Łatka angielska 1
Łatka angielska 2 Dobra, łatki nie dzialaja... Ściągamy klienta ze strony (250M ![]() No chociaz istalke mam ![]() Wiekszość polaków gra na serwie Blood. No wlasnie, dlaczego widze tylko serwer TRANSYVANIA??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Zapomniałem dodać. Prawy przycisk mysze-> Zapisz plik jako.
Ułala, łatki działają ![]() Transylvania to serwer z którego update pobiera. Serwer gry wybierasz juz po zalogowaniu się.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ps. w robocie zainstalowalem DE tylko i wylacznie w celu weryfikacji czy z moim kompem jest wszystko OK ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Problem rozwiązany. Ogólnei nie wpuszczają podobno ludzi mających mneij niż 18 lat, więc daj se date urodzenia 1980 i będzie wporzo
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Ha! no wlasnie ze to nie moze byc problem
![]() ![]() [EDIT] Dziwne, zalozylem drugie konto z takimi samymi danymi i poszlo..... za to teraz mam problem czy wybrac bladera czy enchanta ![]() Ostatnio edytowany przez Kornio - 03-04-2006 o 06:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
|
![]() Ta druga latka nie dziala
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Kolega Okrutny ma
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() A w jaki sposób można stać się szczęśliwym posiadaczem tych łatek? Podać ći emila?
No i inny temat: co to są yelllow boxy i lucky bagi? te drugie mozna sprzedac ale co one dają w grze? no i ciągle prosze o jakies info jak mozna dostac te łatki ![]() Ostatnio edytowany przez Kornio - 12-04-2006 o 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Halo, czy ktos jeszcze czta ten wątek?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Deep of hell...
![]() ![]() |
![]() Ja czytam... Znaczy się, teraz przeczytałem =P. Na twoje pytania nia za bardzo umiem odpowiedzieć. Grałem na TH Ousterem, ale nie miałem angielskiej łatki i znudziło mi się przy jakimś niskim LVL. Może teraz ściągne sobie łatkę, bo instalkę już mam i pogram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() No to mam jeszcze jedno pytanie: w jaki sposób można stać się właścicielem pieska? Bo ostatnio zamiast jakiegoś bezpańskiego przygarnąćto go zabiłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() 1 łatka niedziala jka ja uruchamiam wyskakuje mi tkaie cos this files contains invalid data.Okrutny wiesz co z tym zrobic?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To może napisze jeszcze raz...w DE CH gdzie kasa nie ma znaczenia i pójdziesz do Raohm, a na ziemi Blood Cape/Cope leżą i to z opcją...płacisz 50 zł rocznie. A za 50 zł masz dwa miechy na TH Poprawka...okazalo się, że w ch za 50 zł można 5kont na rok zaaktywować...czyli 10 zł za rok...no i co teraz powiesz?
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bakura - 21-06-2006 o 15:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2005
|
![]() A mi klient z tej strony nie działa... Archiwa są zwalone a ja tak bardzo bym chciał zostać wampirem...
![]() |
![]() |
![]() |