|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Jak w temacie. Poszedlem sobie na pk najpierw yellow skulla ubilem 16 sorca potem z kumplami 2x 8 lvl zabilismy 33 pallka po czym przyszedl 65 ek i 70k i 46 ms i mnie zaczeli prac
![]() ![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6307 enjoy... comment plx! aha i jeszcze jakby ktos chcial link z wczesniejszego pk elvem: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6269 sry za bledy ;s Ostatnio edytowany przez Łolek - 02-03-2006 o 22:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: :)
Stan: Aktywny gracz
Świat: Furora
|
![]() Gz wykonania.Kolejna częśc dobrego pk.
![]() Może nie długo i ja się przyłącze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za Koriuske (RL friend) załąpiesz łomot od Yeebaka ;P Bądź tego pewien xD
No ale pomijając Koriuske nieźle Ci szło, a ta ~Sorcerer to jakaś dziwna była.. chyba ją zatkało kiedy padła, a jedyną obroną to było wyklinanie ciebie... PS. Pogadałem z Koriuską i to niestety nie jego wina, że padł, ponieważ miał kicka. Ale musze przyznać, że nieźle Ci z nim poszło ![]()
![]() Welcome to IRC, where the men are men, the women are men and the little girls are FBI agents. (+Nekrofil) uptime: 4w 3d 2h 31m 17s :: record: 9w 6d 13h 16m 11s <- KNEEEES NUBS! Ostatnio edytowany przez Fire Necromacer - 03-03-2006 o 17:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() kolejny raz namawiam na wybranie sie do szkoly
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
narazie raczej mala przerwa z pkowaniem elvem bo niehce padac a juz sie pare osob napalilo na ***anie mnie xd pzdr. sry za bledy ![]() Ostatnio edytowany przez Łolek - 02-03-2006 o 23:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() 1 film byl spoko, ale ten porazka. poszedles pkowac, z 6? mfami ;s. Gz ze chociaz tego sorka ubiles, kotry byl next noobem tak samo jak ten pallek co sie nie uhnal i all z Twojego poprzedniego filmu^^. mogles chociaz sprubowac wziac bp z tego zabitego sorka, napewno mial uhy mfy i mwalle dzieki ktorym moze udalo by Ci sie uciec.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fakt mailem wiecej mfow ale przed tym jak zabilismy tego 33 palla strasznie duzo lazilsmy po kopach i szukalismy kogos do likwidacji i mfow poszlo w ***. Z bp z***alem dowiedizlames ie ze mial tam wy***site rzeczy no ale mowi sie trudno a co do ucieczki to nie myslalem o tym no ale dzieki za szczere komenteiro :-).
Ostatnio edytowany przez Łolek - 03-03-2006 o 10:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() mowie po swoim doswiadczeniu, ubilem kiedys typa tez w kopalniach i zaraz po tym zaczal mnie ganiac 81ek. z tym ze mialem na sobie bohy ze 3,5bp mf i t ringi. "ganialem" sie z nim 15min po carlin po czym, uzylem m walla na murze i ucieklem za miasto, a zanim mnie dogonil pz zniknal =).
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Heat
Świat: Titania
|
![]() Siuka~ nieźle nieźle z tym synkiem yeebaka ci poszło ;> ,lecial taki napalony huehaueeuahheu szkoda troche postaci ,alee
![]() /Miku
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Kyra
|
![]() dobre pk, by mnie roz***alo jakbys u***al chociaz jednego z tych kinow co cie bili xD ale i tak ladnie u***ac tego sorca, przyniusl hańbe sunblade , powini go usunąc za to.. przewaga 10lvi i owned na douelu.... omg ... mogles chociaz jego bp wziasc mial pewnie mfy itp w sumie nice
pzdro olik xD @Up ... Miku 0.0 |
![]() |
![]() |