|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2004
|
![]() Dawajcie tu wszystkie screeny z Mythery!
MAJA BYC SCREENY BEDA SCREENY (JAKIES STARE ALE COZ) reszta jak ojciec zdradzi mi haslo do innych dyskow ![]() Smoczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TUTAJ WYPRAWA NA TRIANGLE TOWER (ZUPEŁNIE PRZYPADKOWA) SIEDZIALEM TAM NA BH I PRZYLAZL ELITE 61 (Kina Norotico)TO MU POMOGLEM I PARE OSOB SIE DOLACZYLO JESZCZE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Comment plz Next SS plz Ostatnio edytowany przez Sediven - 15-01-2005 o 20:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() HEHE nowa porcja starych SSow
![]() ADVANCE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amazon camp i to co zobaczylem gdy sie zalogowalem!!! ![]() ![]() Muzyka przede wszystkim ![]() ![]() DAWAJCIE SCREENY Z MYTHERKI ![]() Ostatnio edytowany przez Sediven - 19-01-2005 o 00:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() I KOLEJNE TYM RAZEM Z MOICH 30 URODZIn (Lvlowych)
![]() BARDZO SKROMNE GRONO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meczenie brazola ![]() ![]() COMMMENT plz Ostatnio edytowany przez Sediven - 18-01-2005 o 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Gdzieś W Krakowie
![]() |
![]() fajne ss ale mam pytanie jak weszliście do jest wieży??? i gdzie jest ten resp z 1 smokiem....
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() do wiezy jest ukryta dzwignia zeby otworzyc (nie powiem gdzie
![]() pojedynczy resp smoka yyyyyyyyyyy.... jeden jest w kanionie z tych co byly na screenach a drugi w jaskinie niedaleko |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Lidzbark Warminski ^^
![]() |
![]() Juz sie podniecilem bo patrze MYTHERA ..i tylko JUPI jeee.... a tu widze...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() moze sie powtarzam ale popraw widze same X
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Somewhere I belong
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szmugiel-Niszczyciel
Profesja: Druid
Gildia: Elite Academy
Świat: Mythera
Poziom: 27
Skille: 20/20
Poziom mag.: 39
|
![]() Postanowiłem odświerzyć ten temat SS'ami od siebie
![]() Przez około rok postać miała 13 lvl i robiła za uhmakera ale knight shackowany i wyszło takie o to coś: 22 lvl : ![]() 23lvl : ![]() 24lvl: ![]() 25lvl(no nareszcie draconia ![]() ![]() Z przyczyn technicznych taki SS jest no cóż ![]() To już Final Room w DQ(ss nie robiony przezemnie ale liczy sie to że na nim jestem ![]() ![]() 26lvl(nie udało mi sie uchwycić jak leci sd w cyclopa za 260 ![]() ![]() Mlvl Advance ![]() ![]() Next mlvl ![]() 20 Club Fighting: ![]() No i to było na tyle.Plz Comment ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 50+
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez .:Marta:. - 20-12-2005 o 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: KnW
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bamberr
Profesja: Paladin
Gildia: Crazzy Squad
Świat: Eternia
Poziom: 56
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 15
|
![]() More More More a bendzie dobrze...
![]()
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Walnę coś od siebie...
Najpierw troszkę starsze... Początki ![]() Salmon quest xD ![]() 8... ![]() quest ;p ![]() XD ![]() eq dawne ;p ![]() Halołin ![]() Wamp avans ;p ![]() Hehe xD ![]() ![]() ![]() Teraz ssy moją akutalną postacią ![]() Trening... ![]() 2 mlvl... ![]() Tibijska wigilia ![]() Testhit kumpla ![]() Skille... ![]() Dawny besthit, widać 91 ![]() spotkanie z gmem ![]() Pozdrawiam RybcoQ! ![]() ![]() Jeszcze świeży ss... ![]() To na razie tyle, pozdrawiam wszystkich z Mythery. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Stan: Niegrający
|
![]() No to czas na moje sski ;]
Skillek up ;] [img=http://img164.imageshack.us/img164/715/advance701ok.th.jpg] Devil Helmet Quest ![]() ![]() 31 Lvl ;D ![]() Znów level ;p ![]() Taki sobie hit w beholderka ![]() ![]() Loot z amazon camp, hunt razem z Nermalem który zamiescił zdjęcia wyżej ; ) ![]() Ok , wystarczy ;p. Pozdro for Myth ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Imię: Wood Ka
Profesja: Knight
Świat: Mythera
Poziom: 34
![]() |
![]() hehe no gratz wam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Tak jest.. postanowiłem dodać trochę ssów, DAWNO nie dawałem...
Trochę sie zmieniło, looknijcie na tego mistrza parę postów wyżej... Niestety, sformatowałem kompa, dużo fotek poszło... tu są jako tako swieże, pierwsze sprzed tygodnia. ;p Pierwsze sekundy bycia paccem... ![]() Kupuję Haste... ![]() Koniec mummy quest... ![]() Na scarabach... ![]() 28 lvl... ![]() Uciekając przed ptaszkami ;p ![]() Kupuję promocję... ![]() 29 ![]() Na blood herbie... ![]() Przygotowując się na mojego 1 gsa, widać pożyczonego shielda i mniejsze skille po dedzie... ![]() Jazda... ![]() To tyle, ale jeszcze będę dodawał... Jak widać, szukam na Myth gma, jak widać, zawsze ich nie ma... Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Witam, porcja nowych ssow z mythery
![]() ![]() Tutaj hitki w scaraba ![]() ![]() Hitek w mumie ;P ![]() GS hunt =) ![]() No i wypad na tiquande, Nermal i ja expiliśmy głównie na Banucie więc stamtąd bedą ssy ![]() I znów tiquanda ;] ![]() I to na tyle ;] No i jak widzac sprawilem sobie pacca ![]() Chciałbym podziekowac za hunty Nermalowi... ![]() BONUS ![]() XDDDD |
![]() |
![]() |