|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam pytanie zapłaciłem za pacca (przelewem) i czekam już 4 dzień jutro jest 5 ile można czekać i czy mogę dostać bana jak mi pacc nie dojdzie w ciągu 14 dni. Bardzo proszę o pomoc. Będe wam wdzięczny do końca życia plxors!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Przy płaceniu przelewem czeka się 3 dni robocze. Nie dostaniesz bana (właściwie to za co ??).Jeśli przelew będzie dalej się spóźniał napisz mail do CipSoft.Poczekaj jeszcze pare dni.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Ja zcekałem ponad 2 tygodnie i jakoś nic się nie stało. Teraz czekam ponad miech bo tym (...) z banku coś się w numerkach pokręciło.;/
PS. Narazie bana nie mam ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() najlepszy sposob na Zdobycie pacca to placenie przez internet.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() HMMM ?? przez internet powiadasz to napisz w jaki sposob !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
![]() JA właśnie mam zamier kupić pacc. Jak wypełniam przelew to co mam wpisać w odpowiednie miajsca (tzn.przy swoim imieniu mam wpisac numer zlecenia [czyli ten co jest na stronce],a co wpisac przy nazwie beneficjenta). O.. jeszcze jedno. Czy jek kupuje pacc na 7 miechów to płace tylko koszty polskiego banku czy zagranicznego też?
|
![]() |
![]() |