|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix from Hades
Profesja: Sorcerer
Gildia: czekam az ktos mnie przyjmie...
Świat: astera
Poziom: 26
Skille: cenzura
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Otuz dowiedziałem sie niedawno ze Hanka Bilelicka nie zyje.
Jest to smutne gdyż p.Hania czesto żartowała i to niezle Komentujcie czy ją lubieliscie?Szkoda ze tacy ludzie coraz czesciej umieraja :< Miała 91 lat Ostatnio edytowany przez Fire Phoenix Magic mage - 09-03-2006 o 19:55. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() psia mać! Jezu! Qr** czy wy jesteście naprawdę aż tak pier*****ci, że nawet w najbardziej wredny sposób chcecie nabijać posty choć i tak nie ma licznika?! Co to ma być?! papież nie żyje - 25 tematów, tsunami, kolejne naście tematów, Katowice, zgadnijcie co?! czy wy na prawdę nie potraficie uszanować pewnych spraw?! jeśli ci jej żal to rusz swoje cztery litery spod kompa i jazda do kościoła na kolana i wałuj paciorek a nie piszesz posty na forum, jeszcze by brakowało by zapalić pseudo świeczkę ACII -.-''
Z góry sorry wszystkich za taki nastrój posta ale nie wytrzymam gdy ktoś sobie robi takie postowisko z osoby która naprawdę była dla mnie kimś... Do regulaminu przydał by się wpis "zakaz postów pogrzebowych" -.-''
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix from Hades
Profesja: Sorcerer
Gildia: czekam az ktos mnie przyjmie...
Świat: astera
Poziom: 26
Skille: cenzura
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() a teraz pojdziesz grzecznie do kościułka sie wyspowiadzasz
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() KosciUłku miły, zamiast spamowac na forumzrob cos kreatywnego, nie wiem, idz sie za nia pomódl czy cos.
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() To już jest naprawdę przesada... A Katowic się prosze nie czepiać!
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |