| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  10-03-2006, 13:35 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 12 2004 Posty: 2,238   |  pytanko głównie do pan ok więc tak pytanko jak w temacie do pan a mianowicie co was popchneło do grania w tibię koleanka/kolega kuzyn czy co??? 
				__________________  I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. | 
|   |   | 
|  | 
|  11-03-2006, 09:38 | #2 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 14 01 2006 Posty: 147 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Knight Świat: Saphira |  lol tak samo co Ciebie popchneło. Przecierz Kobieta to normalny człowiek taki sam jak Ty ;] | 
|   |   | 
|  11-03-2006, 11:34 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 03 2006 Posty: 36 |   @up no tak, ale ja np znam wiecej mezczyzn(?) ktorzy graja w tibie. Dziewczyn to takich malo jest, chociaz kojarza co to tibia xD 
				__________________   | 
|   |   | 
|  11-03-2006, 11:47 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 09 2005 Lokacja: Las Vegas, Podlaskie. Wiek: 31 Wpisy bloga: 4 Posty: 810 Stan: Na Emeryturze Imię: pani destrukcji Profesja: Knight Świat: kraina czarów |  :) Nie będę ukrywać, że grając w Tibię mam niezle korzyści. Mam powazanie wśród niektórych "terrorystów" w mojej szkole, którzy także maja słabosc do grania w Tibię. Do grania w Tibię, zachecili mnie koledzy. W mojej szkole znam tylko 2 pozostałe dziewczyny, ktore graja w Tibię ( Hail Ala ). No, ale ogólnie lubię Tibię i to jest najważniejszy powód mojego grania w ta grę. Miłego Dnia. 
				__________________     | 
|   |   |