Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-01-2006, 23:07   #1
Totalizator
Guest

Domyślny Lateralus vs. Finaly Inside

Jak wiadomo po krótkim okresie względnego spokoju mamy na xancie wojnę. Lateralus (czyli niedobitki brazlylijskiego Extinction + zmuszone do wojny Eyes of Darkness) kontra Finaly Inside (dawne Sinisters + dodatki ogólnie prawie sama wenezuela choć np. przypętał się tam Sepexobo (polak)). Ja walczę po stronie Late~ i sądze że wygramy. Ostatnia bitwa przebiegła bardzo ładnie, szkoda że o 1AM to ja już raczej nie gram...
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-01-2006, 03:27   #2
mareczekskw
Użytkownik forum

mareczekskw's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Hensels
Profesja: Knight
Świat: Xantera
mareczekskw ma numer GG 8944355
Cool The War

Ale i tak Polacy sie niewtracali za dużo ponieważ ze tak powiem polacy byli neutralni dla vene i tylko "Songo Sayan" dostał po dupie od Venezueli ale jak słyszalem nikt inny nie wiec wojna była tylko Vene vs Br.

POzdroB
mareczekskw jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-01-2006, 13:11   #3
musc
Użytkownik Forum

musc's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2005

Stan: Na emeryturze
Domyślny

nie tylko songo dostal od vene nie pameitam nicku ale byl filmiik taki ze grupa ludzi huncis e hydry iw tedy wpadlo 4 vene i kazali placic blokerowi to raz a dwa nie rozumiem sepexa;/ najpierw byl w gildi malardiana Takeda............
czyli byl pos tronie Lateralus a tera poszedl do FI i mowi ze takeda to PA teog ni rozumiem ja stoje od 2 dni stoje na uboczu moimd ruidem i klepie runki (dokladnije zaczynam klepac uhy dla bilyfa) nie wiem jak ostatnio idzie w wojnie wime tlyko ze padl Wert Back .Hail

HAIL LATERALUS
musc jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-01-2006, 18:08   #4
mareczekskw
Użytkownik forum

mareczekskw's Avatar

Strzałka Nooby Z Venezueli :PP

Ja sam właśnie niewiem, dlaczego sepoxebo poszedł do FI. Ostatnio dopadł mnie Knight, Lugie,Wyszkowiaka i resztę moich kumpli koleś z FI niewiedzielismy, dlaczego bo wracaliśmy tylko z Elf Fortess qest i tak wyszło ze on zaczol nas atakować skopaliśmy go troszkę, ale baliśmy się, bo za nami byli kolesie z FI wiec szybko się lognelismy weszlem na 2 chara i zagadałem z kumpelka a ten koleś, co nas klepał „Arayus Sill” czy jakoś tak powiedział tylko ze my go atakowaliśmy, ale Wenezuela jest wogule pokręcona, od kiedy Bogety nie Bogety pozmieniali ownerów Wenezuela stała się dość wkurzająca.
stary 29-01-2006, 08:41   #5
Kasprzakos
Użytkownik Forum

Kasprzakos's Avatar

Data dołączenia: 20 12 2005

Domyślny

Powiem tak Sepexobo nigdy nie było w Takedzie no chyba że w pierwszej bo w tej drugiej na bank nie bo przez 1 miesiąc moja siostra była liderko kiedy malardian wyjechał... 2 takeda rozpadła sie bo hacknelem siostre okradlem GH i jeszcze 2 ziomków i rozwalilem gildie A propo wojny : to ona nigdy sie nie skonczy no chyba że ktos odejdzie z servera a postronie br tez walczo polacy np Funomo ,ale niedługo wsyzscy polacy bedo musieli sie opowiedziec za kims bo teraz nasza sila wzrosla
Kasprzakos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-01-2006, 20:12   #6
mareczekskw
Użytkownik forum

mareczekskw's Avatar

Żarówka Lol

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasprzakos
Powiem tak Sepexobo nigdy nie było w Takedzie no chyba że w pierwszej bo w tej drugiej na bank nie bo przez 1 miesiąc moja siostra była liderko kiedy malardian wyjechał... 2 takeda rozpadła sie bo hacknelem siostre okradlem GH i jeszcze 2 ziomków i rozwalilem gildie A propo wojny : to ona nigdy sie nie skonczy no chyba że ktos odejdzie z servera a postronie br tez walczo polacy np Funomo ,ale niedługo wsyzscy polacy bedo musieli sie opowiedziec za kims bo teraz nasza sila wzrosla
Lol to ty niezły agent jestes a ja wlaśnie sie dopytywałem ludzi dlaczego niema guild.
stary 29-01-2006, 22:55   #7
Kasprzakos
Użytkownik Forum

Kasprzakos's Avatar

Domyślny

Niom ale teraz jest Takedy 3 odsłona tylko nie pamietam jak sie nazywa Ahh ten malardian i jego Chińskie pomysły :d

EDIT:

Dla nie wierzących moja siostra to Druidka Kirke exżona malardiana

Ostatnio edytowany przez Kasprzakos - 29-01-2006 o 22:57.
stary 30-01-2006, 00:59   #8
mareczekskw
Użytkownik forum

mareczekskw's Avatar

Król Lol

A co powinełeś z tego Gh jakieś ciekawe itemki i poco wogule rozwalałeś guild gildia mi sie podobała i niepotrzebnie tak zrobiłeś :/
stary 30-01-2006, 11:34   #9
Kasprzakos
Użytkownik Forum

Kasprzakos's Avatar

Domyślny

no DSM Crown legi GS takie tam aol byl bright sword róznosci wkońcu to polska elita
stary 04-03-2006, 12:01   #10
coconut
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: LW

coconut ma numer GG 8527132
Domyślny

tekeda (czy jakos tak) to wedlug mnie najfajniejsza gildia durzo polakuw z 80+ lvlami itp a ogulem lubie mala~
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!
coconut jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-03-2006, 14:05   #11
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Skille: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasprzakos
no DSM Crown legi GS takie tam aol byl bright sword róznosci wkońcu to polska elita
Podnieciłeś się? człowieku przeczytaj co piszesz... zapewne każdy kto miał styczność z Xanterą i zna naszych rodaków z tego serva powie Ci to co ja teraz: TAK JESTEŚ SKOŃCZONYM F R A J E R E M brak słow na takich ludzi.

,,I,, HAKEROM jakaś riposta? takich w kaftanik i kthxbye...

i to jeszcze własną siostrę żółte papiery blz

Jeden mach
Jestem w snach
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]: ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD
Massior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-03-2006, 01:10   #12
Scypion Lord
Użytkownik forum

Scypion Lord's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005

Domyślny

Odkiedy 8 kwietnia 2k5 kilkunastu 100+ dostali delete dziwne rzeczy sie dzieją na xancie, ja osobiście zmieniłem serwer bo paru kumpli dostało delete. A co do malardiana to ostatnia....sellował pacca i mnie na 100k o***ał cwaniak jeden, radze mu nei ufac. Ja bym się opowiedział po stronie wenz. gdyby mieli oni pierwotnych ownerów, znałem ich wielu dosyć dobrze ; Levity, Agilityz, Yetza, Boget, Gothic Voltemort, Hero voo, Kuzarox to wszystko jest RL z miasteszka Santa maria dela Fiore kolo Caracas....
Scypion Lord jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania