|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Parabelum
Profesja: Elite Knight
Gildia: - - - - - - - -
Świat: Aldora
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Ludzie jest nowa grafika przecież -.-" Nauczcie sę jej używac czy cuś ;/
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() @Topic
Cienkie ale zrob dalej zobacze moze bedzie lepiej :/ @Offtopic Po ktorego robiles 2 tematy ?? jakbys niemogl zedytowac posta -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Własnie nie robilem 2 tematow cos mam z***ane i mi sie 2 robia!! juz mi sie tak drugi raz zrobilo ;/
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() @UP
LOL?! Jak tamten temat (albo ten) byl napisany 20 minut po tamtym/tym i ty mowisz ze sie 2 robia, ja widze czemu zrobiles 2 bo w jednym sa odstepy miedzy zdjeciami a w drugim nie ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Grafika 7.6 blx?
Double temat blx? Złączone zdjęcia blx? A tak wogóle to na ziemi rosną tylko krzaczki? ;p Masz te marne 5/10.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() może będe niemiły ale chciaż powiem prawde
DNO!! nawet dobrze wklejac niepotrafi no ale skoro to początek to cie pociesze inni zaczynali gożej 3,5/10
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |