|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Temat do ogólnej dyskusji. Mam nadzieję, że Polska tym razem przejdzie.
@down Masz rację. Z drugiej strony jednak, nie wiem czemu, bardzo ją lubię ![]() @down, down & all down No ale przynajmniej można się pośmiac ![]() <3 Ostatnio edytowany przez OnlyShadow - 10-05-2007 o 23:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eurowizja sux! To jest istny festiwal kiczu i beztalencia.
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Ja nawet na to nie włączam telewizora : S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() to nie jest pokaz spiewu tylko strojow -.-
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Euroshit? Nie, dziękuje jestem rosjaninem.
Mimo wszystko mam do niej sentyment. 3 lata temu podczas eurowizji komp mi się rozwalił, i nie miałem jeszcze drugiego telewizora. No to upiekłem pierwszego w życiu skubańca. Zajyebyscie wyszedł <3
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() To dzisiaj? o_O Kto Polskę reprezentuje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() The Jet Set.
Dzisiaj półfinał. Lista uczestników: W półfinale wystartują: 1. Bułgaria - Voda - Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov 2. Izrael - Push the button - Teapacks 3. Cypr - Comme ci comme ça - Evridiki 4. Białoruś - Work your magic - Koldun 5. Islandia - Valentine lost - Eiríkur Hauksson 6. Gruzja - My story - Sopho Khalvashi 7. Czarnogóra - Hajde kroči - Stevan Faddy 8. Szwajcaria - Vampires are alive - DJ Bobo 9. Mołdawia - Fight - Natalia Barbu 10. Holandia - On top of the world - Edsilia Rombley 11. Albania - Hear my plea - Frederik Ndoci 12. Dania - Drama queen - DQ 13. Chorwacja - I believe in love - Dado Topic & Dragonfly 14. Polska - Time to party - The Jet Set 15. Serbia - Molitva - Šerifović 16. Czechy - Malá dáma - Kabat 17. Portugalia - Dança comigo - Sabrina 18. Macedonia - Mojot svet - Karolina Goceva 19. Norwegia - Ven a bailar conmigo - Guri Schanke 20. Malta - Vertigo - Olivia Lewis 21. Andora - Let's save the world - Anonymous 22. Węgry - Unsubstantial blues - Magdi Rúzsa 23. Estonia - Partners in crime - Gerli Padar 24. Belgia - Love power! - The KMG's 25. Słowenia - Cvet z juga - Alenka Gotar 26. Turcja - Shake it up şekerim - Kenan Dogulu 27. Austria - Get a life - get alive - Ric Papilaya 28. Łotwa - Questa Notte - Bonaparti.lv Na zwycięską dziesiątkę w finale czekają już: 1. Bośnia i Hercegowina - Rijeka bez Imena - Marija Sestic 2. Hiszpania - I love you, mi vida - Nash 4. Irlandia - They can't stop the spring - Dervish 5. Finlandia - Leave me alone - Hanna Pakarinen 9. Litwa - Love or leave - 4Fun 10. Grecja - Yassou Maria - Sarbel 12. Szwecja - The worrying kind - The Ark 13. Francja - L'amour a la française - Les Fatals Picards 15. Rosja - Song Number - 1 Serebro 16. Niemcy - Frauen regier'n die Welt - Roger Cicero 18. Ukraina - Dancing lasha tumbai(hmm, a wyraźnie słychać Russia goodbye) - Verka Serduchka 19. Wielka Brytania - Flying the flag - Scooch 20. Rumunia - Liubi, liubi, I love you - Locomondo 23. Armenia - Anytime you need - Hayko @down jou jou el0 el0 Dowartościowałeś się? <3 Ostatnio edytowany przez OnlyShadow - 10-05-2007 o 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
|
![]() dżet set nas reprezenci yo
zjebali na maxa sam bym lepiej zaspiewal w ogole cala ta euro wizja jest spierodlona, taki lamagi tam "spiewaja" ze rzygac sie chce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() W tym roku widać, że zeszłoroczna wygrana Lordi wywarła spory wpływ na tegorocznych wykonawców. W poprzednich latach większość krajów była reprezentowana przez skąpo odziane blondynki, śpiewające słabe, popowe pioseneczki. W tym roku mamy więcej rockowych, pop-rockowych artystów(słabych wprawdzie).
ps Propozycja Duńczyków jest "dość" odważna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Spoko przejdziemy! Tak sie ubrala Sasha, ze w Niemczech sytuacja musiala wygladac tak: "Hans! Was ist das?!?!" Sms'y leca juz na nas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: In a black grave...
Profesja: Rookstayer
![]() ![]() |
![]() Eurowizję zacznę oglądać kiedy pokażą na niej Slayera i Iron Maiden. O tyle ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
>down Ja to bym chciał RHCP! Moje moje :* słitaśne aaaah : ** moje moje! Ostatnio edytowany przez Bastash - 10-05-2007 o 23:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: In a black grave...
Profesja: Rookstayer
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() @down Taa, ale fajnie by było gdyby coś normalnego dali. Np. Grave Digger, albo chociaż polski Vader ![]() Ostatnio edytowany przez Heidar - 11-05-2007 o 00:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
|
![]() O, właśnie panowie z Austrii pokazali, jak głośna jest niepodłączona gitara elektryczna. Dość komicznie wyglądał ubrany w lśniące wdzianie pan grający, dosłownie, unplugged "ostry riff" na elektryku.
@Bastach i Heidar Zdaje sobie sprawę, że nie mówicie tego na poważnie, ale gwoli ścisłości przypomnę, ze to EUROwizja, a Slayer i RHCP to amerykańce. @Down Toś Tolek chyba Duńczyków nie widział ;p. Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 11-05-2007 o 00:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() A łotwa dala gay-popis ;]
A co to polski - sasza ma grube nogi, ten coś wiesniacko sie ubiera. Tekst i melodia beznadziejna. Najlepsze są czechy i dziadek z izraela ![]() Ostatnio edytowany przez MasteR Driv3r - 11-05-2007 o 00:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
>down Cicho, ja wiem lepiej : P Ostatnio edytowany przez Bastash - 11-05-2007 o 00:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Krzyżak
|
![]() O to to! Popieram w 100%. Wtedy to może osobiście nawet bym się tam pofatygował. ; ]
|
![]() |
![]() |