|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() yo mam pytanie, mianowicie chcialem sie dowiedziec w ktorym miejscu na POHu znajduje sie resp Gsa a dokladnie tego kolo swiatyni. z tego co wiem to na prawo jest respawn ale czy nad swiatynia tez jest jakis??
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Templars of Shadows
Świat: Galana
Poziom: 40
Skille: 70/45
Poziom mag.: 15
|
![]() Resp gs jest na prawo od świątynie przy wodzie, za tym domkiem z ds ...pod respoem gs jest resp dragona ale dosc daleko ^.^
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki koles
![]() ale widzialem raz taki filmik, ze gosc se biegal po pohu no i idzie ze swiatyni w gore idzie z lewej strone swiatynie i mu GS wyskoczyl. l Lurniety?
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Cytuj:
Jesli po obejrzeniu strony z tego linka nadal nie wiesz gdzie sa gsy na pohu, to proponuje pojsc na korepetycje z czytania ze zrozumieniem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki juz wszystko jasne
![]() ![]()
![]() |
#6 | ||||
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Za tym domkiem sa 2 gsy (nie 1) wiem bo kiedys drag mi zwial i uciekalem. W tym legowisku nie ma DRAGA ale na full respie mialem doczynienia z 3 DRAGAMI ( of course zabilem) ![]() @topic Lurowanie tych gsow z za tego "domku" jest mozliwe do bodajze respu cyklopow. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jak juz jest ten temat to moje pytanie brzmi:
Czy dalbym rade expic na cycach na PoHu? Bo jezeli bylby GS lurniety to czy bym uciekl dopoki od nie zniknie? I czy tylko cyce tam sa? Bo slyszalem ze sa tez guardy, archery itd. Pall 21 lvl skile 57/43
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() 1. GSy sa nie tylko na lewo od świątyni jest również spawn na lewo od wampira
2. GSa mozna lurowac tylko 50 kratek 3. Opłacało by ci się expić na PoH kolo kopalni, tak GSów nie powineineś spotkać chyba że świat non-pvp ![]() Kiedyś (jak zaczynałem grać w tibie) GSa mozna bylo spotkac kolo dwarven brigt'a lub kolo poczty w drodze do thais ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nad świątynią nie ma respa gs'a ale...
jeśli zobaczysz ze pod świątynią biega 50-150 royal, to radze uwazac, bo ludzie expią na gsa lurując je pod swiątynie.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() z tego respa na wschód od światyni da sie GSa dociagnąc do dziury z rotami i slimami. znika on jak go sie bardziej na półnioc/zachód podciagnie, węc na cyclopach spokojnie mozna biegać. Jesli chodzi o GSy z najwiekszego respa ( ~5 GSów i 3 huntery) to one znikaja mniej wiecej na wysokosci tych jaskin w których mieszkaja cyclopy na południowym spawnie. GSów więc się nie da lurnąć do cyclopów, możesz expić spokojnie ( aha, da sie wyropowac dragona z dragon lair na zachód )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Wyszków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dariel Bloodheart
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() [quote=Andrew]1. GSy sa nie tylko na lewo od świątyni jest również spawn na lewo od wampira
^ W prawo i to nie jeden a 2(tyle mnie goniło ![]()
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: SNK
Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Punishers (przepraszam)
Świat: Secura
Poziom: ~55
Skille: 20/25
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
Kiedyś jak zaczynałem grać w tibie gs'y można było lurowac do Thais ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2006
|
![]() Co za bradzie ja chodze na PoH i zawsze i prawie wszedzie spotykam gsa.Kolo swiatyni,kolo cycow itd.Gsy wszedzie chodza na skalach.Nie sluchaj ich.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Po pierwsze z ----> strony sa 2 gsy na poludniowy-zachod sa 3 obok hunterow i od hunterow w <--- next 3 conajmniej w ---> od vampa sa 2, ponadto na spawnie w ---> od dc mozna spotkac Boss'a Gsków.
Po drogie GSy mozna dolurowac prawie do drabinki do dolu scorpionow, ----> od gornego spawnu cycow i oczywiscie pod templa ![]() Wiem to bo wczoraj tam expilem moim Royalem na Pandori i mnie gski ganialy ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Taaa. Gdybyś nie był palem, albo miał blokera to mógłbyś ubić odludniony resp.
![]() Więc bierz chłopie zaufanego knighta, 6 parceli (chyba że masz pacc to wtedy bieżesz czar). Ostatnio edytowany przez cichorek - 12-03-2006 o 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |