|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Dzierżoniów DDZ :P
![]() |
![]() Sorry ze nabijam nowy temat ale podobny zostal zamkniety i nie zdarzylem sie wypowiedziec.
Wiesz mi albo nie....... ale dzisiaj (gram na Valori) zaczelem grac okolo godziny 10 rano i nafle patrze oberwalem jkby z sd starcilem 135 hp. Patrze kto mnie walnol i okazuje sie ze to byl ELite Knight na 77 lvl ![]() zaczelem sie pytac wszystkich Qmpli jak to mozliwe.... wogole sam w to nie wierzylem..... najgorsze jest to ze nie zapisalem sobie imienia tego knajta ;/ bardzo mnie to zdziwilo bo czytalem na tibia.pl, że najsilniejszym runem dla knajta jest explosion. Moze mi to ktos wytlumaczyc?? Jeszcze jeden przypadek........ jestem z Qmplem w ghoustlandzie stoimy sobie kolo dziury gdzie jest kilka dsow i ghouli a tu idzie elite knight na lvl 40+ i robi sie nie widzialny schodzi do DSow i nagle wychodzi idzie kawalek i znowu jest widzialny a my z Qmplem ZOnk ![]() Czy to sa jakies sztuczki jakims program albo wykorzystanie bledow Tibii?? Wypowiadajcie sie ![]()
![]() |
#3 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Ps. Jak zamykam temat to zwykle jest z waznego powodu a domysly jak to knight ma jakis dziwne podobny do SD atak i niewidzialnosc sa przerabiane przy KAZDYM temacie gdzie ktos wspomni o max mlvl dla knighta (to samo z Bubble i jej ponoc 15 mlvl).