|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() ok. 24lvl, do 20 lvl nie robilem nic, pozniej jak tylko moglem (czyt. mialem max many) to spalalem na utevo lux. po drodze mialem kilka deadow wiec tez many poszlo troche
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Ja raz wydalem 10k na mana fluidy i bylo latwiej ale tesh trudno...
Ale bez pomocy to stalem 14 dni przed depo ciagle calymi dniami i spalalem mane (w miedzy czasie lekcje robilem, nie proznowalem) ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() ok 20 lvla, jak tlyko moglem to spalalem mane
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() na 17 lvlu
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() A mi 4mlvl wyskoczyl na 15lv tylko ze ten 15level zdobywalem przez 2 tygodnie <jak i 4mlvl> ;p ;] postac juz i tak skasowalem mialem 18lv ale zhackowali mnie
![]() ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Mi wskoczył na 22lvl podczas trenigu.
![]()
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Ja mialem 4 lvl magi na 12 LVL Bez mana fluiduw!!!!
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Ja miałem knighta i dużo nim trenowałem, żeby potem było łatwo expić, a więc na lvl 14 miałęm już mlvl 4 i skile 60/60
![]() --------------------------------------------------------------- ZDEJMIJCIE TO UPOMNIENIE!!! JA NIC NIE ZROBIŁEM!!! Ehhh to tylko głupi punkt widzenia modków! :/
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja zdobyłem ten magiczny dla rycerzy poziom magii na ok. 18 lvlu... trenowalem w podziemiach i jak mialem max many to utevo lux i tak w kółko
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Dluuugo czekalem na ten 4 mlvl. Wskoczyl mi chyba na +/- 25 lvl
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Buuuuu
|
![]() 4 Magic lvl dostalem expiac na Folda na 23 lvl.
5 Magic lvl dostalem idac do kopalni na 34 lvl 6 Magic lvl dostalem rzucajac Utevo gran lux przygotowujac sie doblokowac pierwszego DL (50 lvl) Drugi raz (DL nie mial z tym nic wspolnego) 6 magic lvl dostalem 2 dni pozniej w czasie treningu.
#13 |
Guest
|
![]() Gdy wskoczył mi 25 lvl dalej miałem 3 mlvl. Wkurzyłem sie z tego powodu. W akcie desperacji kupiłem mana fluidek za 2k gp. Wypowiedziałem 3 lub 4 exury i zaskoczył 4 mlvl
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Chodziłem na potworki i jak tylko pamietalem to spalalem mane,walę , walę-exura,idę gdzieś -exura itd.
4 mag.level wyskoczyl mi okolo 23 lev.Wielokrotnie sie przekonalem,że bez uhów-cieżko przeżyć.Polecam skorpiony-zabijesz kilka i juz nie masz many bo wszystko pojdzie na exana pox-odtrutkę,wtedy idziesz na ryby! ![]()
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() 4 mlvl - na 19 albo 20 lvlu, podczas wędrówki z Venore...wyszedłem z mostu, od niechcenia kliknąłem F1 (hotkey) - utevo lux, a tu adv.
5mlvl - 33lvl, przy biciu Arkanistów i Scoutów. 6mlvl - nie ma..ale czekam, czekam (...) ![]()
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() Jak grałem knightem (facc) bez mf to wskoczył na 20
![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() 4 mlv - podczas traina
5 mlv - walilem cyclopki i sobie powiedzialem exura ;p 6 mlv - Bawilem sie exori ;p |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Mój kumpel miał 4 mlv na ok 21lv. Dobrze jest jak trebujesz lowic rybki i waic utevo lux!
![]() Voltimor - sorcerer 21 lv 30 mlv Eternia Ab'Dendriel (sprzedane;p) Vinisto - sorcerer 18 lv 26 mlv Azura Ab'Dendriel <--- new char |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Mi 4 mlv wskoczyl na 15 lev
![]() |
![]() |