|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Imię: Devil Snake Max
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Honera
Poziom: 26
Skille: 61/46
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Pewnego razu Unden,Bardax,Avager i Przemcio Zencio wybrali sie na wyprawę.
Po kilku godzinach dotarli na pustynie. ![]() Po 15-tu min. ![]() [IMG]//img328.imageshack.us/img328/1809/35sh.png[/IMG] sorka ze to co mowi Avger jest przykryte trumnami pisze tam "Kto odwarzy się wejsć do tej piramidy, oznacze że jest głupcem." [IMG]//img96.imageshack.us/img96/3774/49vi.png[/IMG] Do czwórki podchodzi starzec i mówi [IMG]//img231.imageshack.us/img231/9619/55ew.png[/IMG] [IMG]//img373.imageshack.us/img373/8986/60fj.png[/IMG]
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Dobry fake, tylko drobne literówki i interpunkcyjne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() EDIT@2: Thx, Crowal, teraz można wszystko obejrzeć...
Ale dlaczego kto inny był rekrutowany, kto inny jest napisany, kto inny idzie, ci inni potem są podmieniani na jeszcze innych, i mam nadzieje że następne części już będą tak jak miały być... !!! Rób dalej... Ostatnio edytowany przez Krizz - 12-03-2006 o 16:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Cytuj:
czekaj czekaj, jesli oni wyruszyli na wyprawe do dlaczego na obrazku widze Crowala, Unden'a,Dark Svena i Baradax'a? a ogólnie to tylko dwie fotki mi się wyświetlają...
Każdy problem ma rozwiązanie, jeżeli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu. Ostatnio edytowany przez Kenixia - 12-03-2006 o 10:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
@Topic: Dlaczego ja jestem na pierwszych dwóch obrazkach, a potem zamieniam się w Avagera??? Do fabuły i grafiki(Oprócz pomocy dla nierobów) nie mam zastrzeżeń.
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 12-03-2006 o 11:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Fajny fajny rob dalej narazie 8/10 bo scianki troche krzywe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Ozorków
Stan: Początkujący
Imię: Knight Adamus
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 62/61
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Fajne. Rob dalej
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Sky
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ciekawie się zapowiada więc rób dalej.
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Rookstayer
Imię: Kazno
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Secura
![]() |
![]() noo a przed chwila ci przygody kibola skomentowalem do dupy =) jak widac szybko sie nauczyles ^^ >LoL<
Ocena: 9/10 Fabuła: 6/10(nie wiadomo jak sie zaczelo tylko puff!4 ludziki i chca wody. Obrazki i Wykonanie:6/10Lekko krzywo Średnia ode mnie: 7/10 Cya |
![]() |
![]() |