|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
![]() mam skille 33/26 na 9 levelu i chcem jeszcze potrenowac zeby pozniej latwo expic. Ale jest problem bo jak trainie na trollach to hity na full defie leca po 25 a jak sie przerzuce na dwarfy i roty to jak mnie 2 spotkaja to zolte zycie.... i pytanie brzmi na jakim mam potworku trenowac?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Moim zdaniem powinienes jeszcze potrenowac na trollach, jeszcze z 5 skilli. Potem kup p-seta jesli bedziesz miec kase i idz na dwarfy i mniej ze sobą np. 2 parcele, zeby wiecej jak 2 naraz (dwarfy, roty) ciebie walily
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poproś kumpla-sorca/druida żeby ci zsummonowal monka . Jeśli nie masz takiej mozliwosci , zostaja ci dwarfty i roty , jesli za mocno bedziesz obrywal , to odgrodz im droge parcelami ( w parcele schowaj 100 szynek - caly czas spalaj mane , na leczenie lub robienie strzalek )
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
![]() |
![]() Nom.... Monk to najlepszy pomysł... Robic runki, strzaly i nabijac skille... Tylko zostaje shielding :/ Jak Monk ci raz przyładuje to rozpadniesz sie w drobny mak :/ Ale zlurowac Mozna jakiegos rat'a i zostawic zeby klepal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() na tym lv i skillach narazie nie ma co na monku trenić, możesz na minoskach, a jak bedziesz mial lepsze skille to spoko możesz na monku, on jest debest, ciągle się uzdrawia
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Jesli grasz na swiecie no pvp to musisz na poczatku skile na rotach potrenowac a potem cyklopy.
Majac juz dobre skile powyzej 70+ shieldingu mozesz z monkiem sie zabawic.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Wg. mnie powinieneś potrenić shielda na byle jakich potworkach poprostu niech cie walo a ty ich nie. Jak bedziesz maił lepszy shielding to baw się z cyklopami...
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
![]() fajnie że mu shielding urośnie jak bedzie stał jak słup....
żeby shielding rósł co 30 zablokowanych przez ciebie uderzeń, trzeba raz trafić potwora do krwi czyli musisz walić potwora nawet jak trenujesz shielding i prosze nie wciskać im tu więcej ciemnoty na forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
------ Edit by Gremlin Jeszcze tylko dodam ze tak bylo kiedys i byly przegiecia ze ludzie zostawiali postac na cala noc z dwoma szczurami (zadne macro ani nic, wtedy jeszcze nie bylo inactive kick). Jak by bylo tak nadal to moj rycerz mial by staty 81/95 a nie 81/79 (tez bym se go zostawil w browarach Kaz czy gdzies i zagladal do niego raz na 15 minut zeby kicka nie zaliczyc). |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Ja bym potrenowal na zwyklych minoskach albo na orcu warriorze... Ale rob co chcesz wedlug mnie powienienes chodzic na poljedynczy resp tego dwarfa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() No nie wiem czy na orc warriorze moglby TRENOWAC
Bedzie mu zadawal za duze obrazenia ale minoski of corse |
![]() |