|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak w temacie dzis udalo nam sie skonczyc quest bylo ciezko ale cuz udalo sie (niestety pare dedzikow tez doszlo 1xAncienciq 2xBrowek i nasza urocza druidka 1xShinshen =[)
Podziekowania dla: Jessiola Lorpuz Nasty Ghost Jajjoo Kat-ghil Wyborna Xetor i wielu innych Za pomoc w quescie ![]() Pelny team to: Shinshen Ancienciq Atroaks Browek Sucurs Kwasotto Gravedigger Sharley No nic kazdy quest wymaga poswiecej next time postaramy sie lepiej ![]() A oto filmik z koncowki questa a dokladnie z skladania helmu. http://rapidshare.de/files/14058217/...rowek.rec.html Pozdrowienia dla wszystkich tibijczykow Browek Ostatnio edytowany przez Browek - 25-02-2006 o 02:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Okolice Piły
Imię: Ancienciq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mroczni Inkwizytorzy
Świat: Guardia
Poziom: 253
Skille: 104/100
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Byłem tam
![]() Może jeszcze tylko dodam, że gdy wykonywaliśmy ten quest z Rahemosa wypadł nam magicans hat ![]()
Z dnia na dzień wczechobecna nędza i prymitywizm nie pozwalają mi oddychać. Ostatnio edytowany przez Bonhert - 26-02-2006 o 18:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
|
![]() Chcialem Wam pogratulowac wytrwalosci i poswiecenia;]
Hail Guardia!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Gratulacje!
Mam nadzieję, że dobrze się Wam wiedzie. Mam bana więc średnio mogę się komunikować. Mimo to pozdrawiam ![]() Powodzenia w kolejnych wyzwaniach :* ~~Estatia |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() guardia rules ciekawe ile ludzi na calej tibi wykonalo ten qwest ale i tak guardia najlepsza
|
![]() |
![]() |