|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Wiec to nie żaden kaylogger
z góry przepraszam za wyzwiska skierowane do odbiorców, do tibi.pl do tibi.org.pl, i innych przepraszam za niecenzuralne wyrazy i za to ze ranie wasze uczucia religijne maił być to 1 filmik tylko dla mnie i kolegów ale to co było na koniec sprawiło ze musiałem to tu dać... Wiec na GS huncie gadamy o pierdołach, besztamy siebie i wszystkich, i czasem jest śmiesznie jak wam się chce oglądajcie..... ALE... jeśli samo Pekowanie chcecie zobaczyć to radzę przewinąć na prawie sam koniec jak kończymy hunt.. Pozdrawiam proszę o koment. Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment. zrozumiano? ![]() http://rapidshare.de/files/15588820/gsy.rec.html pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Propan Butan - 16-03-2006 o 08:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() afff naprawde proszę o komentowanei filmiku : P ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Affff nieladnie zrobiles -.- do filmiku nic nie mam do gsow tez tylko sie nie moge domyslic jak cie koles nie udupil
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() heh nieładnie??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Hehe, huncik był ładny, nic nie można powiedziec.
Ucieczka jeszcze piekniejsza byla, no i masz szczęście że taki nOObek cie gonił, bo nie wydaje mi sie że byś przeżył jeśli tamten by choć troche umiał zabijac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Heheh no to jak nie kradniesz to jest okej
![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() Plate Shield i Shovel... w Zielonym Backpacku ...all warte 2K
http://rapidshare.de/files/15648133/Solodragon.rec.html a to dla ciekawych mój pierwszy drag solo w tym samym miejscu gdzie mnie tłukli ![]() Ostatnio edytowany przez Propan Butan - 16-03-2006 o 15:59. |
![]() |
![]() |