![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na filmie padlem szybko ale jak ktos gra na tym nowym serwerze moze to zobaczyc
no po prostu zobaczcie jak padlem jak szmata ![]() ktos go zlurowal i ded ale spoko oto link http://rapidshare.de/files/15481459/...erena.rec.html mialem jeszcze 2 film ale gdzies sie nie zapisal ale byl lepszy od tego 100% ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() No Czxy ja wiem wkońcu nietwoja wina że padłeś poprostu coś sie gmom poprzestawiało w głowach i orsha~ przywołali ;p pozdro ...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehehehe nom najwyrzszy 57 lvl na serwie a ci orshabaala attack ale fajnie bylo nawet jak padlem ;p
szkoda ze sie nie nagral 2 film ten to byl naprawde fajny udezyl mnie z exori to mi zostalo 21 hp ;p jakis rs padl i shodzili po jego cialo inni ryzykanci, schodzilo po jego cialo okolo 4 typa to padli wszyscy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2006
Lokacja: Wodzisław Śl.
Imię: Xexer
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 10
Skille: 63\63
Poziom mag.: 4
|
![]() A to wymislili cipofie....dac nam orsha gdy jest tylko pare 50+.
Chyba nie mysleli ze komus uda sie go ubic ![]() No ale w sumie demony juz tu zabijano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() nom tam tez jednego demona co sobie go sumnoł orshabal to prawie zabilismy
faza ale i tak by lota nie bylo ![]() ale sie wkuzylem jak zobaczylem ze sie nie nagral 2 filmik ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() Ta, Cipsoftowi czasami odbija... Jak nawet Refugia nie dala rady majac 3 osoby z lvlem 100+ ;/ Reszta to same low lvle z smiesznymi hitami z sd
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() SLYSZALEM NAWET ZE W TEN SAM 1 DZIEN BYL ATAK ORSHABALA, ATAK NA AB WILKOW, ATAK NA VENORE ELFOW I ATAK RATOW NA THAIS
![]() ale nie wiem czy to prawda ale gm przesadzil juz z tym orshabalem ![]() Ostatnio edytowany przez Thor,hil,haw - 16-03-2006 o 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Z tego co wiem - atak Orshabaala tak jak inwazje odbywają się losowo poprzez skrypt.
W związku z tym uspokójcvie isę i nie rzucajcie na GMów tyle mam do powiedzenia PS - ostatnio z kumplami gadałem że jest możliwość aby na nowym seriwe pojawił się Orsh - po prostu to 1 do 10*x potęgi musi w końcu wypaść ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Imię: Theatos Kyth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hellpike
Świat: Refugia
Poziom: 90
![]() |
![]() Cipsoft nie ma nic do tego, orshabaal pojawia sie na wylosowanym serwerze... chyba nie sadzicie ze kolesie siedza przed kompem i na schize se mowia : no to teraz damy orshabaala na Xeranie ;] Tak samo jak jest najazd rotow na thais
![]() |
![]() |
![]() |