|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2005
|
![]() Yo all chcialbym sie dowiedziec od was wszystkich gdzie wystepuja vampiry (facc island).O banashe chcem tylko wiedziec na jakim lvl isc knightem i jakie skille bo mam juz zakupione uhy i hmm chcialbym sie bardzo dowiedziec o wystepowaniu vampirach i o levelu i skilla na banashe
Ps:Thanks z gory bo wiem ze ktos mi napisze posta i bede mial problem z glowy. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() up: -.-
Veamp facc ponizej dc jest pojedynczy spawn vnapa Uwaga obok gs na vampa skile ok 70 stykna na bnashe bloczyc mozesz na ok 40 lv lecz bicie jets zbytnio nie oplacalne bo mysisz miec najlepiej 6 mag do explo bo hmm -.- a zeby slokowac to ok 50 lv to mysisz wlaic uh explo uh explo i skile najlepij jak najwieksze ok 75 stykna i ofc. bron 2 reczna i ful atak jka nie chesz aby ci durzo uh zeszlo banshe nie oplacanle |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
|
![]() Cytuj:
1.)macro smierdzi 2.) skoro pisze facc island to pewnie chodzi mu o tereny dla facc czyli pewnie pacca nie ma i nara z exori a co do tematu to na "facc island" masz tylko niestety pojedynczy resp vampa na poludnie od Dark Katedry kolo/na Poh takze jesli faktycznie nie masz pacca to zapomnij o vampach.A co do Banshee to knightem je bic to waste a z ekipa skille raczej nie wazne tylko lvl.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() @up poisoner
Jak zwykle macro macro macro exori exori exori. Więc może i ded śmierdzi ale wolę paść niż dostać 30 dni bana za macro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..
Stan: Niegrający
|
![]() Taa.. Vamp jak i banshee sa dla pokazu na facc area, nie do huncenia itp. Mozesz najwyzej sprobowac swoich sil badz szczescia z lootem ;] A wiem ze sie oplaca bo kumpel z 2 banshee wylootowal blue robe ^^ Oczywiscie mial wielkie szczescie.. ale to dowod ze z nich (pojedyncze respy silnych potworkow wystepujacych glownie na pacc area) tez czasami cos leci
![]() @poisoner Szkoda slow -.^
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() 1. Wampir ha puludniu PoH taki malutki domeczek, resp co 30 minut, na hunta nie oplaca sie tam wybeirac, co najwyzej mozna isc co jakis czas zabić tą wstrętną bestie obok jest GS resp co 10 minut
2. Banchee jest kolo Thais malo osób tam chodzi, bo w sumie nie ma po co, nie oplaca sie jej bić knightem bo juz jak ma polowe życia ucieka, oczywiście jak się uprzesz to mozezz walczyć lecz ona szybko sie leczy to nie wiem czy hmmy stykna, na loota tez nie ma co za bardzo liczyc, jedyne co z nich wypada cennego to red robe ale bardzo rzadko (kolekcjonerzy kupia to za duze pieniadze) a co do blue robe to też jest oplacalny loot, ale moga byc problemy z jej sprzedaniem |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Imię: Nasty Keeper
Profesja: Druid
Gildia: Loyality
Świat: Guardia
Poziom: 70+
Poziom mag.: 61
|
![]() Z tego co widze na vampa to nie bardzo na faccu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Prawdopodobieństwo deada z macro wynosi 1/10 prawdopodobieństwa deada bez macro. Sam się domyśl, co jest bardziej korzystne. A co do lootu banshee: co wam przyszło nagle do głowy, że red robe jest cennym przedmiotem?! Toż to przecież śmieć jakich mało! Ma 1 arma, tyle co jacket, i waży o 2 oz więcej niż jacket. I to ma być cenny item? Rótfl, już wolę jacketa kupić. I to jest cenniejsze niż blue robe?! Ja chyba jestem murzynem :/ Ciężko znaleźć kupca na blue robe? Chyba na rooku, bo na mainie każdy dobry sork i drut kupuje blue robe. Ostatnio edytowany przez Poisoner Reaktywacja - 18-03-2006 o 23:17. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Profesja: Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 16
Skille: 56 dist
|
![]() człowieku jak znajdziesz kupca, kolekcjonera ktory kupi red robe to mozesz nawet 100k za to dostać. wielu high leveli dekoruje tym swoje domki, wiec da sie to opchnąć za niezłą sumkę
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Straszyn k. Gdańska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van Rebeliant
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Saruman Army
Świat: Selena
|
![]() @Topic: Co do respów banshee, to największe są właśnie na facc area
![]() ![]() @Poisoner Reaktywacja: Mało Ci banów na forum? (ban plx dla niego) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() omg to trzeba byc niezle pieprznietym zeby dac 100k za takiego smiecia jak red robe -.- nie lepiej runki za to kupic? -.-
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Imię: Ash'Aman
Profesja: Druid
Świat: Xerena
Poziom: 13
Skille: 15/18
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hmmm z demonkow nie wypada red robe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
|
![]() dajcie spokoj Poisonerowi dla niego Anihilator bear to pewnie wart tyle co zwykla lalka (doll)
a jakby wylootowal red robe to by sie posikal z zachwytu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|