![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
|
![]() Ostatnio, a właściwie wczoraj spotakłem się z ciekawą grą mmorpg. Nieco niepytową, ponieważ nie weźmiemy w niej udziału w eksterminacji kolejnych hord potworów, ale zmierzymy się z ludźmi w ... golfa. Ja osobiście nie wiem za dużo o tej grze, ale z czystym sercem po pierwszym odpaleniu mógłbym polecić ją każdemu sympatykowi tego sportu.
W tym temacie chciałbym zgromadzić wszelkie informacje na temat Shot Online. Ja przedstawię proces rejestracji, bo tyle na razie umiem ![]() Rejestracja 1. Wchodzimy na oficjalną stronę http://shot-online.com bądź na bezpośredni link rejestracji. 2. Ściągamy klienta z tąd (około 300 mega). 3. Instalujemy. 4. Odpalamy, czekamy kilka minut na aktualizację, opalamy, tworzymy postać i zaczynamy tutorial, który wszystko wyjaśnia krok po kroku więc nie wchodzimy do gry "goli". ![]() Jeżeli ktoś będzie chciał kontynuować ten temat proszę tu pisać albo przesłać informacje na PW, chętnie uzupełnie i stworzę poradnik razem z tą osobą. btw stronka shot online bardzo przypomina desingiem www.carom3d.com ![]() Screeny: ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bocio - 18-03-2006 o 21:53. |
![]() |
![]() |
|