|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Parabelum
Profesja: Elite Knight
Gildia: - - - - - - - -
Świat: Aldora
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() A więc zaczynam fake od PROLOGA, ale musze powiedzieć kto się czym zajmował:
1.Grafika-Portaknus Minusbus-farmer 2.Reszta-Ja xD Acha i jeszcze: Krakres jest magiem który osiedlił się w pięknym miejscu o nazwie Idrii. Na rozkaz króla ma coś tam do zrobienia. A reszty dowiecie się za fake'a. ![]() 1.No więc poznajcie Krakres'a, w domu ma syf: ![]() 2.Tutaj widzicie jak Krakres się budzi, ma nawet piżame ![]() ![]() 3.Coś na pobutke...oraz kuchnia gotowa O_o: ![]() 4.Nijaka wiadomość dla Krakresa: ![]() Comment plx..
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ciekawe dlaczego nikt nie komentuje? Pomyślmy... Ja skomentuje bo lubie jak się złościsz.
A więc tak. Te dwa pierwsze screeny... PORAŻKA! Widziałeś jak to trzeba pisać? I te lampy. Do tego to są takie same screeny. Podłoga również piękna. Widziałeś kogoś kto ma taką w domu? Albo kuchnia. Ja tutaj widziałem klocki Lego większe od człowieka a nie kuchnie. Najbardziej podoba mi się tutaj tajemniczy ogień. Chyba dlatego że nie chciało mi się go lepiej wyobrażać. Na koniec powiem to, co mówili w "Bombie atomowej". Nie mów żebym zrobił lepiej. To chyba tyle. Dziękuje za uwagę. @EDIT Najpierw nie zauważyłem, ale... Po co Ci dwa tematy? Ostatnio edytowany przez LolnY - 25-03-2006 o 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Parabelum
Profesja: Elite Knight
Gildia: - - - - - - - -
Świat: Aldora
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() LOL...Napisałem do moderatorów, żeby jeden temat skasowali...i to właśnie ten, ale niewiem czemu dalej tutaj jest :/
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |