|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2004
|
![]() Mam pytanie... Gdzie moge chodzic swoim pallem na dragi (blisko Thais, duza przestrzen do ucieczki albo co tam wymyslicie byle bylo latwo),mam skille 60/51 i 20lev... to czekam na odpowiedz...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ancient Temple. Jednak najpierw pozwiedzaj oraz weź dużo amunicji i UH'ów. Jest tam pojedynczy spawn dragona, możesz biegać dookoła dużej skałki i strzelać z strzał/boltów.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2004
|
![]() No tez slyszalem o starozytnej swiatyni... tylko po 1. moglbys "przyblizyc" mi droge do tego draga... a po 2. poradze se sam czy isc z blokiem??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Radze wzisc blocka.opisze Ci droge:
Na polcniej bramie thais po lewej stronie jestmaly budynek.Wchodzisz tam,sa schody w dol i jescze jedne w dol.Teraz jest bardziej rozudowanie jest pujdziesz w dol pujdziesz na bh i orcy jesli do gory to dobrze.Zalozmy ze poszles dobrze masz drabinke w dol,schodzissz.I jescze jedna drabinka.Treaz idziesz lekko w dol i w prawo.Po drodze spotkasz orc waior,orc,spirmenki kilka rotow i inne smiecie.Doszles do samego dllou tego to idziesz w prawo idziesz caly czas prtostu,jesli w srodku pujdziesz w dol wejdziesz w firedevila.Dalej prosto,prsto i jest taka skosna kamina drabinka.Wchodzisz i masz draga(nie jest on przy samym wejsciu).Mozesz z nim manewrowac.