|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorki że tu piszę ale na przyklejonym odpowiedzi pewnie nie uzyskam.... Pytałem się 4 razy...
Mam 23 Druida i nie wiem gdzie expić ostatnio expilem na rotach, soldach troszke na EF ale za dużo ludu.... Gdzie mam expić zeby wbic ten upragniony 28 potem 30 lvl??? Z góry dzięki za odpowiedzi!!! ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
|
![]() idz na cyce mount sternum, uwazaj na smithy..
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Imię: Sork Of Magic
Profesja: Knight
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() tomb pod mt sternum mt sternum cyce (wszystkie rodzaje ( do smitha wymagany dwaven ring ) dwarfy guardy ( po 1 żebyś nie padł lurować )
możesz próbować na wieży dark magicianów obok mt sternum ew. możesz biegać po całym elbvane ( oprócz wieży z dragiem chyba że chcesz ubić z waste ![]() @down można też z snow wave czy coś takiego exevo flam hur
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Max_33 - 24-08-2008 o 21:29. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Venominus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Endless Nightmare
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 51
|
![]() na 30 + lvlu mozna juz na dragach z northwin rodem ale musisz miec pacca na exori frigo bo bez exori frigo to lipa.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Bugi pod Carlin, świetne expowisko dla low-leveli.
|
![]() |