|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() oto kilka ss'ów z dragon lordow i dragonow... nie znam sie na fotach ale oceniajcie sami
![]() kilka smokczkow poszlo solo ( tam gdzie duzo krwi ![]() http://members.lycos.co.uk/saleo/smoki pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Dragi sie juz chyba kazdemu przejady a ss'ow z dlemi jest za malo...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2004
Lokacja: Fibula
![]() ![]() |
![]() Moim zdaniem móglbys dac te zdjątka na forum. Poza tym nie ma screenu z loota, nie wiem jaki miales lvl i skille. Bo na duzym lvl z ogromnymi skillami smoki to chyba nic wielkiego. Moze brzmi to tak jakbym ja mógl to zrobic lepiej. Nie nie mógłbym. Spoko screeny GRATZ pomysłu, zabawy i wykonania.
Następnym razem daj zdjecie z Loota.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Gratki.
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajny huncik.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() nie lubie przegladania takich zdjec ;/ ale no coz taki sobie ten hunt ;p jakis loot albo cos??more plx
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Miasto Moderatorów :]
![]() |
![]() ...... praktycznie co 3-4 temat na tym forum jest zwiazany z smokami...i to na dodatek kolo Venore. Moglby ktos pokazac niektorym forumczykom np smoki na Draconii... albo w innym ciekawym miejscu
![]() ![]()