|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() 25lvl + 65/50 i nie ma dragga. nie wiem jak on sie zachowuje po ostatnim update ale mysle ze nie jest grozniejszy...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Zeby sprawdzic jak sie teraz zachowuje dragon, wez qmpla knighta i bp uh, dobrze radze, bo gs tez teraz fixsuje, bk teraz terz cos ma z bania! Mysmy przezyli tylko dzieki uh. Bk wali w blokera, mag go z sd, a moj qmpel z boltow. Po chwili bez powodu bk zaczyna walic w sorca. Czaicie kilmat?!
U$3r |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
|
![]() Ten uptade to chyba najlepszy w historii Tibii.Mam nadzieje ze to zostanie. Koniec z blokowaniem monstrow.Nareszcie Tibia bedzie trudniejsza.^^.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Ja bije smoki solo od kilku dni... mam 29 lvl royal pally.. 69/48... bije z dystansu i pod skos ... zawsze jak bijesz draga to pod skos bo jak cie dogoni fwave to 150 hp starcisz.. idzie srednio 1 uh.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() Cytuj:
po update serva powazna zmina bylo przedewszystkim mozliwosc zminay celu (szczegolnie na summony), ja slyszalem motyw ze bk wyskoczyl kumplom po 2 minutach ![]() FiNgErOuT (41 master sorc, Danubia) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2003
![]() |
![]() Ja mam 26 level skille 71/53 i nie biłem draga jeszcze na solo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
|
![]() Dla palla oczywiscie kanion i ewentualnie poh. W kanionie jak go lurujesz starannie to dostajesz tylko 1 gfb (toz przy rozpoczeciu lurowania).Czyli 1 uh i po sprawie..latwo mowic
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Chatka Puchatka
![]() |
![]() A knight z jakimi skillami ?? na dragona ?? jezeli we 2 idziemy ??
![]() |
#10 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() knighty na wysokim. Ja ostatnio z nudów poszedłem z kumplami na smoki (ja mam 15 lv
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() W dwuch rycerzy to sie nie bardzo oplaca smoka lac bo jak pusci FB to obaj bedziecie zbierac.
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
|
![]() Ja chyba ide za tydzien z kolegą i jeszcze palkiem. My 2 knighty i palek. Spoko bedzie.
|
![]() |
![]() |