|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tak tytuł troche dziwny ale co tam. (być może rozważania na ten temat już były prowadzone ale "power of szukaj button" mi nie pomogła
![]() Zainteresowały mnie (po raz kolejny) obrazy widma. Poszedłem więc na teren ghostlandu i była jedna rzecz która mnie zaciekawiła... Cały obszar który ulega "zmianie" zaznaczyłem na czerwono, można też zauważyć że nie da się tam nic wrzucić. ![]() Widać że gracz który tam był (Arishem) znajdował się pod tym miejscem. Tymbardziej mnie przekonuje fakt że piętra nachodząc na siebie jakby przesuwają się w górę i w lewo. Jak podchodzi się do tego miejsca od dołu lub od prawej to znika kiedy jesteśmy jeszcze daleko od jego granic natomiast od góry i lewej można podejść do samej granicy tego "obszaru". Co więcej: ![]() mówi samo za siebie "First go upstairs" Uznałem że jest to poprostu piętro wyżej... spróbowałem więc tam wejść... ![]() Ale również sie nie udało XD. A więc może jest to 2 piętra nad ziemią? Z tego co wiem nie można podskoczyć o dwa piętra naraz, nawet używając parceli i czaru levitate. Jak myślicie czy można się tam dostać? O ile to "tam" istnieje. PS: Wiem że jest wiele takich miejsc ale opisuje tu akurat to z ghostem.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Tam się niestety dostać nie da
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() 2 poziomy nad ziemią, ot co. Tak samo jest np. z oazą na pustynii na Daramie. Raczej tam nie wejdziesz
![]()
![]() |
#4 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Właśnie nie wiem czy 2 poziomy.
Kto jest w stanie powiedzieć, o ile części "kratki" przesuwa się obraz drugiego piętra, patrząc z perspektywy pierwszego. 1/2 kratki? 1/5 kratki? Gdybym wiedział możnaby określić na jakiej wysokości to się musi znajdować aby najść dokładnie na następną kratkę. A jeżeli chodzi o wejście tam to też raczej wątpie w taką możliwość ale wciąż jestem przekonany że to jest nad ziemią. (i to mi wystarczy) ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2004
Stan: Niegrający
Imię: Radowid Srogi
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~brak~
Świat: Valoria
Poziom: 34
Skille: 20/25
Poziom mag.: 45
|
![]() To jest najzwyklejsza ozdoba, takie coś umilające gre -.-
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Wkońcu to goust land ^^
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() To samo jest z Białą Damą
![]() Chodzi sobie biała gościówka obok niej jest szafka na której jest tasak a po drugiej stronie jest zabity kolo ![]() Niestety nie mam ss ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() hehe kiedys na askarze zwiedziałem ghostland i zobaczylem ducha odrazu uciekałem (była noc) myślałem ze za dnia zniknie xD a raz moj qmpel wszedł do ds na niskim lvl ten go ciach do red hp nie mielismy food'a on zobaczyl jagody chciał zjeśc a tu ZONK poison field XD i deadnął...
![]()
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 29-02-2008 o 00:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() no ciekawa rozkmina, widac że to jest tam pietro wyżej, ale prawdopodbnie tylko po to aby wyszedł efekt iluzji z wodą, ot taki prosty trick z mapą a efekt wyszedł :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() jest to 2 POZIOMY nad ziemia ( nie sprzeczac sie... ) - i jest to by nadac grze KLIMAT RPG >_>''
|
![]() |
![]() |