![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix Deejay
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brotherhood Of Antharas
Świat: Harmonia
Poziom: 24
Skille: 17/21
Poziom mag.: 40
|
![]() jak do filmu ***** na windows media player dodac muzyke prosze o pomoc czekam na instrukcje z gory thx
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() wlaczasz winampa i masz muzyke. a tak na prawde to poszukaj troszku
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix Deejay
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brotherhood Of Antharas
Świat: Harmonia
Poziom: 24
Skille: 17/21
Poziom mag.: 40
|
![]() ... ale zeby to bylo w jednym pliku wlanczam plik z filmem i muza ma leciec i film na raz a i szuakalem i nic nie znalazlem <help plx>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Otwierasz Windows Movie Maker [opcja mega prosta] lub ściagasz i odpalasz program Vegas [opcja zaawansowana]. Następnie wrzucasz na ścieżki [jeżeli nie wiesz jak, to masz od tego tutoriale] filmy i muzykę, którą następnie synchronizujesz z filmem, po prostu przesuwając ją. Na koniec konwertujesz film do odpowiadajaćego Ci formatu i otrzymujesz... 500 mb pliku, w kiepskiej jakości i o znikomej długości... zonk! następnym razem nie zapomnisz wybrać odpowiedniego kodera, aby zapisany film nie zajmował 3/4 miejsca na dysku.
@A tak btw. to był już poradnik o robieniu filmów wmv... http://tibia.pl/forum/showthread.php...highlight=film OJ! To przecież on! Dziwne, bo zmarnowałem moje 3 minuty, żeby Ci pokazać że kiepsko szukałeś. |
![]() |
![]() |