![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() 4-/6
Nie są superowe ale duuużo lepsze od twoich poprzednich (szgególnie tej tapetki, czy co to było). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Signy = Jestes juz straszliwie tandetny jesli nadal robisz to ! To zadne dzielo sztuki zrobic Signa !!! To jest tandeta jakiej nie ma na tym swiecie (gorsze od Chuck Norrisa nawet !!!111111111one) Weź się gostek za coś bardziej ambitnego a nie signy ! -.- . Bo z tego gowno wiadomo jaki masz skill w PS itp ... (tylko czy umiesz klikac i czytac tutoriale -.- ) .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() No Mafuss, ja sie na sigach zbytnio nie znam. Czarami sa troche może za pstrokate? Kremowo-Różowy < Drugi > sig mi się ni podoba, jakis za taki... Packowaty.
A reszta... A reszta git. A teraz do rzeczy < ![]() Arsenal wygrywa 2:0 !!! Miłego Wieczoru i Miłego Oglądania
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Czarna_Mamba - 28-03-2006 o 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() E tam mi się podoba, może dlatego, że się wogóle na tym nie znam. Niby mam ps'a i nie mam pojęcia jak to się robi
![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Arsenal 4ever. i Tyle ![]() Ostatnio edytowany przez Mafuss - 29-03-2006 o 15:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
1) Wiesz co to jest tandeta ? Nie używaj słów których nie znasz, jakoś mało widze takich komentów jak ja (w 99% to są "super ładne..omgjasj 1000/10!111111" i inne podobne). 2) Tandeta 3) patrz 1 i 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Avager uwazałem Cię za normalnego ludziasa ale widze ostatnio ze twoje komentarze są poziomu takiego pr0 co wszystko umie i nikt nie jest mądrzejszy oraz nie mozna posiąsc wiecej wiedzy, nie lubisz signow = nie komentuj tu nie chodzi o to ze to są signy tylko o wykonanie zresztą ty uwazasz ze signy to wytnij wklej, żenada.
Co do prac to ładne acz kolwiek moglby by byc lepsze 7/10
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() @Avager
Bez komentarza, nie spodziewalem sie po Tobie takich tekstow, tym bardziej, ze Mafuss od poczatku nastawial sie na signy, pracowal nad tym bardzo duzo (wiem, bo widzialem naprawde sporo Jego 'dziel' z poczatku zabawy z Photoshopem). Jezeli lubi je robic to co Ci sie nie podoba? Po prostu tutaj nie zagladaj, albo przemysl zanim napiszesz jeszcze jakies glupoty, ktore ani nikogo nie smiesza, ani nikomu nie pomagaja. A ze proste to co? Czy dzial nazywa sie Grafiki, czy Elo-pr0-master_nuby_spier..? Dziekuje za uwage. @Mafuss Mi sie podoba ten z Figo i Gilberto, chociaz w drugim mogles nie walic jego w niebieskiej koszulce (nie jest wyrazne i wyglada troche jakby na sile). Jest duzo lepiej niz bylo. Wprawdzie troszke monotonne, ale nie jest zle. I nie przejmuj sie glupota niektorych uzytkownikow tego forum. Pozdrawiam
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Jak najbardziej podpisuje się pod słowami Neana oraz Vekegi'ego. Twój atak na Mafusa jest conajmniej szczeniacki. Jak lubi robić signy - niech robi. Niektórzy robią fotomontaże (np. ja to bardzo lubie). Też czytam tutoriale, jak odpicować zdjęcia. Co w tym złego?
@Topic Komentowałem niektóre z prac na GG, więc wiesz co o nich sądze i co poprawić ![]() Nie podoba mi się to, że wciąż ten nieszczęsny outer glow jest tak nagminnie używany ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() a mi sie najbardziej podoba z koala
![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |