Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-04-2006, 19:52   #1
jozi1234
Guest

Domyślny dwarf guardy

siema, mam problem mianowicie nie wiem z jaka rodzka i czy na tym lvlu opyla mi sie chodzic na dwarf guardy mam 25 lvl druta 39 magic lvl eq dragon shield blue robe plate legi dark helmet volcanic rod co sadzicie moge juz chodzic na guardy z volcanic rodem? czy poczekac do 27 lvla i na monki??
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-04-2006, 19:57   #2
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Na spawny przeplatane (guardy i soldy) bez problemu możesz iść z samym volcanic rodem, bez runek etc. Na spawny tylko z guardkami, tj. niższe poziomy kopalnii albo runy, albo monk. Bardziej opłacalny jest oczywiście monk. Trochę grzybków (tak z 40 wystarczy, w czasie polowania będziemy lootować mniejwięcej tyle, ile jeść) i pare manafluidów i szto.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-04-2006, 21:06   #3
pawepek
Użytkownik Forum

pawepek's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
pawepek ma numer GG 6976708 Send a message via Skype™ to pawepek
Domyślny

mozan isc, ale ja osobiscie bym na monka pcozekał, a puki co na katedre psozedl pozdro

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania