|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam pytanie znalazlem jakiegos questa u NpC i chcialbym sie dowiedziec gdzie jest takowa lokacja... the House of Necromant ?? szukalem i szukalem i znalezc nie moge...
edit: PS: I wie ktos moze skad wziac Amazon Shield ?? Ostatnio edytowany przez Dziok - 30-03-2006 o 12:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure
Stan: Rookstayer
Imię: Evil Orshabaal
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
![]() |
![]() To Poszukja Jeszcze Raz...bo Skoro Szukales I Nie Znalazles Nic N/t Amzon Shield...to Znaczy Ze Zle Szukales
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Chodzi mi o to ze nie wiem gdzie jest ten House bo NPC mowi tylko ze :
19:13 Dziok: the House of Necromant 19:13 Loria: He lived in a lonely house in the south eastern part of Tibia beyond the mountains. A temat o Amazon shield jest tak tylko przy okazji |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() He lived in a lonely house in the south eastern part of Tibia beyond the mountains.
Przetłumacz sobie coto znaczy [nie będe Cię wyręczał] i z zastosuj się do tej wskazówki. Możesz szukać na mapie na jakimś serwisie, ponieważ w samej tibi nie posiadasz zawrotnej prędkości mniemam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() wiem co to znaczy troche juz gram w ta gre ale mimo wszystko na mapach nic nie widac bo to moze byc w PoH w veno pod DC jest duzo mozliwosci a ja sie pytam czy ktos wie dokladnie bo tak szukac to sam moge
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Arir Nidinda - 31-03-2006 o 16:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Myst'Sharion
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kingdom of Eternal Souls
Świat: Refugia
Poziom: 69
Poziom mag.: 64
|
![]() Było duzo razy...
Nikt jeszcze tego nie zrobil, to prawdopodobnie bójda ten quest, poniewaz ta kobitka bagien nad Thais mowi, ze nauczy cie 'Ultimate Explosion' gdy przyniesiesz jej kosc, ktora znajduje sie pod domem nekromanty. A to troche bez sensu zeby nauczyla czaru UE knigta, nie sadzicie. Btw Domek nekromanty znajduje sie na POH, zobaczcie mape POHa na tej stronie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Teraz jestem pewny ze to na PoH bo tam polazlem... Ale niestety nie mam klucza i nie wiem skad go wziac... klucz : Silver #3701. Ma go ktos moze na aldorze albo wie skad go wziac ??
|
![]() |
![]() |