|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2006
|
Są to moje prace
: 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() Komentujcie !!!!!!!!!! ![]() EDIT: Bardzo przepraszam ze zrobilem pare tematów ale mi sie cos komp wali. ![]() EDIT 2 : Jak zrobie cos nowego to bede edytowal post wiec wlazcie co jakis czas i oceniajcie =]. Ostatnio edytowany przez Sir Xovinowu - 02-04-2006 o 20:21. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
Troche duze, chociaz ten hero calkiem niezly : D
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
|
No wrescie 1 komentarz
jak zrobie nowy obrazek to bede edytowal posta =] |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
Ten miecz nawet niezły reszta dosyć słabe, ale nie takie znowu złe.
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
|
A można twoje grafiki wykorzystać w Fake? Bo ten hero może mi sie przyda kiedyś
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
|
Mozesz wykorzystac =]
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
|
Wykorzystane
jak chcesz looknij sobie na temat z linka w moim podpisie ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
Moze nie są powalające, ale mam nadzieję, że coś z ciebie będzie
![]() 1. Cieniowanie, jest proste. Sprócuj poprawić, żeby światło szły nie od prawej strony miecza, tylko od punktu mniej równoległego. 2. Nie podoba mi się Jakieś mało proporcjonalne3. Za szerokie ostrze jak na mój gust. 4. Nie wypowiadam się Tylko przeróbka.5. Nie znam się na robieniu drewna, ale chyba może być Tylko wycieniuj brzegi, bo ja tam cieni nie widzę. 6. Za mocne przejście w grocie. Nijakie takie, bez żadnych bajerów ![]() 7. Zbyt okrągłe ostrze, jak na mój gust ![]() 8. Lajtowe. Popracuj, pooglądaj inne prace (np.: Majina ) i poczytaj komentarze![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
Masz zadatki. Postaraj się tylko inaczej cieniować rzeczy - inaczej pada światło na powierzchnię płaską, (na przykład ta maczeta) a inaczej na ostrze miecza. Bardzo ładnie wyszło ci cieniowanie na włóczni. - na mieczu powinno wyglądać podobnie. Tarcza w ogóle nie ma cienia, a heros to sklejka, więc nie będę go oceniał.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
Tak wg. mnie: brakuje w tych pracach serca. Najpierw zaplanuj wszystko, przemysl. Wazne jest aby ci sie w wyobrazni naprawde podobal twoj projekt. Kwestia przeniesienia go na kartke, komputer to juz tylko technika, a tego da sie wyuczyc. Zas pomyslu nie
Ogolnie twoje prace sa nie tyle co zle (chodz technicznie nie sa dobre =P), o ile sa szablonowe i nie ciekawepozdrawiam
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
|
Pierwszy miecz i tarcza ujdą, reszta taka sobie. Staraj się używać więcej kolorów w ostrzu, bo za bardzo widać przejścia, np. w toporze. Czekam na inne pracki
![]()
|